Unde parcam in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Unde parcam in Otopeni?In momentul in care intentionati sa calatoriti cu avionul de pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, cu siguranta intentionati sa gasiti un loc bun de parcare aeroport Otopeni.

Cel mai atractiv stim cu totii ca ar fi sa gasiti un loc de parcare tocmai in parcarea aeroportului, insa este foarte dificil de gasit un asemenea loc, dat fiind faptul ca discutam despre cel mai mare aeroport din tara.

Zilnic pleaca mii de persoane de pe acest aeroport in strainatate, si totodata sosec zilnic mii de persoane din toate colturile lumii, insa parcarea este tot timpul aglomerata.

Persoanelor care intentioneaza sa ajunga cu masina la aeroport pentru a calatori in strainatate nu le ramane altceva de facut decat sa caute o parcare privata in Otopeni, care sa se afle la scurta distanta de aeroport.

In zona din apropierea aeroportului din Otopeni exista mai multe parcari private, asa ca fiecare isi poate lasa masina sa stationeze pe un loc de parcare privat, insa recomandarea noastra pentru cei aflati in aceasta situatie este de a opta pentru Airport Parking.

In cazul in care va intrebati de ce am recomandat aceasta parcare privata din Otopeni, ei bine, trebuie sa stiti ca parcarea se afla la o distanta scurta de aeroport, practic la 3 minute de aeroport.

In plus, persoanele care isi lasa masina in parcarea respectiva vor fi transportate gratuit de la locul de parcare si pana la aeroport, iar in momentul intoarcerii din calatorie vor fi preluate de la aeroport si duse la parcare, unde vor achita taxa pentru perioada in care masina a stationat pe locul de parcare; dupa care isi vor lua masina si vor pleca acasa.

Toti cei care intentioneaza sa plece in strainatate si sa isi lase masina parcata in aceasta parcare privata au posibilitatea de a-si rezerva un loc online. In acest fel, in momentul in care vor ajunge la parcare vor avea locul asigurat, si vor putea pleca fara griji spre aeroport, cu un microbuz sau autobuz pus la dispozitie de catre reprezentantii parcarii.

Clientii parcarii isi pot lua cheile cu ei in strainatate, sau le pot lasa reprezentantilor parcarii, in cazul in care isi doresc acest lucru. Mai mult decat atat, au posibilitatea de a beneficia contra cost de o curatare profesionala a tapiteriei.

Referitor la siguranta masinilor pe perioada im care clientii vor fi plecati iar acestea vor stationa in parcarea privata, mentionam faptul ca masinile vor beneficia de cele mai bune conditii de siguranta.

Airport Parking este o parcare privata imprejmuita, astfel ca persoanele neautorizate nu au acces in parcare. Parcarea este pazita de catre agenti de securitate profesionisti, iar mai mult decat atat, parcarea este monitorizata video 24 de ore din 24 si 7 zile din 7.

In acest fel se poate vedea tot ce misca in parcare, iar clientii pot sta linistiti pentru ca nimeni nu li se va atinge de masina. Deasemenea, pe timp de noapte parcarea este perfect iluminata, asa ca practic nu exista nici un motiv pentru care clientii sa isi faca griji in ceea ce priveste siguranta masinii lor.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, este firesc ca atunci cand intentionati sa calatoriti in strainatate sa luati serios in calcul ideea de a va lasa masina in parcarea privata Airport Parking din Otopeni.

In plus, veti beneficia de cele mai atractive tarife pentru perioada in care masina se afla in parcare. Pentru prima zi de parcare va fi nevoie sa achitati o taxa de 40 de lei. In cazul in care masina va ramane parcata timp de doua zile, atunci veti suporta o taxa de 50 de lei. Incepand cu a treia zi de parcare veti plati cate 6 lei pentru ficare zi.

Puteti sa va lasati masina in parcare chiar si 31 de zile, iar astfel veti plati doar 224 de lei. In schimb, alte parcari private din apropierea aeroportului solicita preturi mult mai mari, si se afla la o distanta mai mare fata de aeroport.

Asadar, in cazul in care planuiti sa parasiti tara fie pentru a pleca in vacanta, fie intr-o calatorie de afaceri, fie din diferite alte motive, recomandarea noastra este sa va parcati masina in incinta Airport Parking din Otopeni.

0 Shares
You May Also Like