Versiunea watch OS 2.0.1 este disponibila utilizatorilor de Apple Watch

0 Shares
0
0
0

Versiunea watch OS 2.0.1 este disponibila utilizatorilor de Apple WatchDaca aparitia primelor telefoane inteligente a reusit sa uimeasca utilizatori din intreaga lume, acum faptul ca suntem inconjurati de dispozitive inteligente nu ne mai surprinde. Astazi putem utiliza cu succes smartphone-uri, precum este iPhone, sau putem achizitiona cu usurinta piese iPhone si diferite accesorii concepute special pentru produsele Apple.

Persoanele care utilizeaza Apple Watch se pot bucura de noua versiune 2.0.1 a watchOS, disponibila la o luna de la lansarea primei actualizari importante a sistemului de operare watchOS 2. Cei interesati pot descarca watchOS 2.0.1 prin intermediul aplicatiei dedicate Watch, care este disponibila pe orice dispozitiv iPhone 5 sau mai recent, care foloseste iOS8, cat si alte versiuni ulterioare.

Este important ca ceasul sa aiba cel putin 50 de procente baterie si sa fie conectat la o sursa de alimentare, dar si sa fie in apropierea dispozitivului iPhone, conectat la acesta. De asemenea, este important ca dispozitivul iPhone sa utilizeze iOS 9.1, pentru a fi posibila realizarea actualizarii.[adsenseyu1]

Actualizarea sistemului de operare pentru Apple Watch aduce imbunatatiri utilizatorilor, precum noi caractere emoji, dar si corecturi de erori. Este posibil ca nemultumirile pe care le aveti referitor la utilizarea dispozitivelor Apple Watch sa poate fi eliminate prin utilizarea noului sistem de operare.

Astfel, versiunea watchOs 2.0.1 corecteaza o eroare care poate duce la impiedicarea actualizarii software si erorile care afectau autonomia bateriei ceasului. De asemenea, elimina eroarea din cauza careia este impiedicata sincronizarea de catre un iPhone verificat a evenimentelor cu Apple Watch si iOS Calendar.

Noua versiunea ofera corecturi multiple utilizatorilor de Apple Watch, pentru a imbunatati experienta acestora de utilizare. Apple Watch este un dispozitiv inteligent care se remarca prin control vocal si o rotita prin care se pot controla meniurile. Daca la ceasurile analog rotita se foloseste pentru a seta limbile la ora exacta, la Apple Watch aceasta se foloseste pentru a afisa continut.

Ecranul acestui ceas inteligent dispune de o sensibilitate inalta la atingere, astfel incat simte forta si poate face diferenta intre o atingere simpla si o apasare cu presiune. Atunci cand primim o notificare, motorul tactic de pe partea opusa a dispozitivului ne bate incet pe incheietura.

[adsenseyu1]

Pe spatele dispozitivului se afla, de asemenea, senzorul pentru pulsul cardiac si zona de incarcare a ceasului printr-un incarcator care se ataseaza magnetic. Putem sa trimitem mesaje text sau email-uri prin utilizarea acestui ceas inteligent, cat si sa utilizam iconite animate pentru a comunica.

Este un dispozitiv ideal pentru a monitoriza zilele si activitatile sportive, fiind de ajutor persoanelor care doresc sa isi calculeze caloriile si ritmul. Functiile pe care le ofera sunt multiple, astfel incat putem sa controlam muzica de pe iPhone direct de la incheietura, cat si sa navigam prin Apple TV si sa controlam melodiile din iTunes.

La Apple dispozitivele conectate la internet comunica foarte bine intre ele, motiv pentru care Apple Watch poate fi si o telecomanda pentru camera iPhone-ului, existand posibilitati nelimitate de a-l utiliza. Tocmai de aceea utilizatorii de produse Apple cauta piese iPhone pentru a-si repara dispozitivele sau le inlocuiesc cu unele noi si raman fideli acestora, gratie beneficiilor numeroase pe care le ofera.

0 Shares
You May Also Like