Vrei sa faci videochat?

0 Shares
0
0
0

Vrei sa faci videochat?Foarte multe fete care tocmai au absolvit liceul se gandesc sa opteze pentru o cariera in industria videochatului. De ce? Raspunsul este cat se poate de simplu, si anume ca in aceasta industrie ruleaza foarte multi bani, iar modelele castiga sume ametitoare de bani in fiecare luna.

Poate pare greu de crezut, dar exista sportivi de performanta in Romania, care nu au castiguri lunare care sa se apropie de banii castigati de un model de vieochat cu experienta. In aceste conditii, este firesc ca multe fete sa acceseze www.money-studio.ro, pentru a apica pentru un job de model videochat. Multe fete aplica direct, in timp ce altele isi doresc sa cunoasca mai multe detalii, precum cele care urmeaza:

Este legala aceasta activitate?

Facem precizarea ca toate studiourile de videochat care se respecta, lucreaza transparent, legal si corect pentru cele doua parti, respectand astfel toate reglementarile legale din Romania. Mai exact, modelul lucreaza cu forme legale, cu contributii platite la stat, cu asigurare medicala, asigurare de sanatate, etc.

Care este diferenta dintre videochatul adult si cel non adult?

In ambele cazuri, activitatea modelului de videochat este aceea de a comunica. In cazul in care discutam despre un model care opteaza pentru categoria de videochat adult, discutia poate avea conotatii erotice, insa acest lucru nu se intampla numai daca modelul isi doreste acest lucru.

In cazul modelelor care aleg sa realizeze conversatii pentru non adult, activitatea consta doar in comunicare. Dat fiind faptul ca in videochat nici un model nu este constrans sa faca lucruri impotriva vointei sale, pentru activitatea de non adult este necesar ca modelul sa isi foloseasca inteligenta si abilitatile de comunicare.

Care sunt cerintele necesare pentru a obtine un post de model videochat?

Varsta minima 18 ani este primul criteriu care conteaza pentru a obtine un asemenea job. Sunt necesare apoi cunostinte minime de limba engleza, astfel incat modelele sa poata sa vorbeasca cu clientii. Un model trebuie de-asemenea sa fie caracterizat de calitati precum seriozitate si ambitie, nimic mai mult. Fetele care indeplinesc aceste cerinte, au sanse mari sa devina modele videochat dupa ce acceseaza www.money-studio.ro si participa la interviu.

Cum se desfasoara un asemenea interviu?

Interviul in vederea obtinerii unui job de model videochat, este de fapt o discutie deschisa in care reprezentantul studioului ii raspunde candidatei deschis la toate intrebarile pe care aceasta le are. In cadrul unui interviu, in calitate de candidata pentru un job ca model de videochat, afli mai multe detalii despre toate avantajele de a deveni model.

De-asemenea iti vor fi prezentate sumele castigate de modelele experimentate, dar si de catre fetele care sunt la inceput de cariera. De-asemenea, vei putea preciza care sunt obiectivele tale si vrei sa ajungi mai repede acolo.

Cat de important este sa ai un aspect fizic perfect?

Fiecare femeie este speciala si cu siguranta are o frumusete unica si un caracter diferit, motiv datorita caruia nu se tine neaparat cont de un anumit tipar pe care trebuie sa-l indeplinesti daca iti doresti cu adevarat sa devii model de videochat. Poti castiga foarte multi bani dupa ce devii model, chiar daca nu ai dimensiuni precum un model din revista. Arta conversatiei este mai importanta in aceasta industrie decat calitatile fizice, mai ales in categoria de videochat non adult.

Cum voi lucra?

Cele mai multe studiouri iti vor pune la dispozitie trei ture de lucru si un program flexibil, care va fi stabilit impreuna cu trainerul tau. Interesul ambelor parti este ca tu sa muncesti cat mai mult. Ca muncesti seara sau ziua, este alegerea ta, dar important este ca la final de luna sa ai cel putin 160 ore lucrate, pentru a putea obtine un salariu mare.

Voi avea concediu de odihna?

La fel ca in cadrul altei activitati legale, vei avea parte de concediu de odihna. Vei lucra legal, deci vei avea un concediu legal. Singura diferenta? Ei bine, din videochat vei castiga suficienti bani pentru a-ti face concediul unde doresti.

Voi castiga multi bani din prima luna?

Castigurile din prima luna din aceasta industrie vor depasi cu mult salariul mediu pe economie, dar trebuie precizat ca vei castiga banii in functie de ambitia si devotamentul tau. Muncind mai mult, vei castiga mai mult.

Pot face videochat daca nu vorbesc limba engleza?

In cadrul celor mai multe studiouri de videochat, limba engleza este o necesitate. Daca nu vorbesti insa aceasta limba, exista studiouri de videochat care sunt dispuse sa te ajute sa inveti sa vorbesti fluent aceasta limba straina. Vei participa la cursuri engleza pentru a putea invata sa comunici cu clientii tai.

In mare parte, acetea sunt cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunosti in conditiile in care ai de gand sa iti indrepti atentia spre site-ul www.money-studio.ro, pentru a aplica online, in speranta ca vei deveni model de videochat.

0 Shares
You May Also Like