hidrofor standard inox 101 cu vas de 24 litri pentru gradinaGrija pe care o manifestam fata de gospodariile noastre se reflecta atat in ceea ce priveste locuintele si confortul adus acestora, dar si in ceea ce priveste gradinile noastre si felul in care arata acestea. Tocmai de aceea un hidrofor pentru udat gradina devine un dispozitiv foarte important, deoarece datorita lui putem realiza o multitudine de lucruri ce au legatura directa cu ingrijirea spatiilor verzi.

Hidroforul este un dispozitiv folosit in nenumarate domenii, de la alimentari cu apa la sisteme de irigare, si este cunoscut de catre majoritatea utilizatorilor datorita multitudinii de avantaje oferite. Un hidrofor pentru udat gradina se transforma el insusi in sursa de apa, chiar daca el nu face altceva decat sa se ocupe de extragerea apei de la anumite adancimi. El reprezinta sursa de alimentare de la care sistemele de irigare vor putea lua apa necesara lucrarilor specifice de udare a plantelor.

Este foarte important de stiut si felul in care un hidrofor pentru udat gradina este conceput sa functioneze, deoarece intotdeauna vor exista voci care vor sustine faptul ca este mult mai usoara amplasarea unei pompe de gradina sau a unei pompe submersibile (in functie de adancimea la care se gaseste apa) in detrimentul sistemului cu hidrofor. Read More →

Pompa submersibila Panelli 95 PR1 N18 cu variator de turatie EPOWER MMChiar si pe piata dispozitivelor electrice exista o mare competitie intre produse, si tacit acestea devin din ce in ce mai bune facand alegerea utilizatorului pe zi ce trece mai grea.

O persoana aflata in cautarea unei pompe submersibile cel mai proabil ca va fi pusa in dificultate nestiind de ce sa aleaga intre un produs si un altul, intre o pompa submersibila Panelli spre exemplu si una din gama Tornado.

Gama de pompe submersibile Panelli este cu adevarat una de top, aceasta fiind cunoscuta majoritar pentru faptul ca produsele sunt foarte rezistente la nisip. De ce este important acest lucru? Ei bine in domeniul pompelor submersibile nu avem de-a face numai cu apa, iar in acest caz facem referire chiar si la apele curate. Apa curata in acest caz nu inseamna apa limpede de izvor, ci apa extrasa de la anumite adancimi, care mai prezinta in componenta sa si usoare urme de nisip. Read More →

flotor quickstop mecanic cu filet de 1`` tolPersoanele care au contact cu domeniul apei stiu ca anumite obiecte sunt cu adevarat indispensbile in munca lor. Desi poate ca noi nu cunoastem toate aceste tipuri de produse, avem sansa ca in fiecare zi sa ne imbogatim cunostintele si sa ajungem sa cunoastem informatii pe care pana acum nici nu ne-am inchipui ca le vom auzi.

O noutate in acest sens o reprezinta un plutitor mecanic ”quickstop”, un produs de care poate pana acum nici nu am auzit.

Ce este un plutitor mecanic ”quickstop”?

Acest plutitor mecanic ”quickstop” este un dispozitiv ce are ca rol controlarea nivelului de apa din incintele mari, precum cisternele si rezervoarele tampon. Read More →

pompa cu tocator pentru wc homac 400Apele uzate sunt acele tipuri de ape ce provin in urma proceselor casnice pe care fiecare dintre noi le desfasuram, fie ca vorbim despre activitatile ce tin de spalatul hainelor, a vaselor, sau chiar de procesele noastre zilnice de igienizare.

Un caz aparte atunci cand vorbim despre ape uzate, sau despre ape murdare este cel in care particulele intalnite in acele ape, sau chiar gradul de murdarie este atat de ridicat incat am avea nevoie de pompe dotate cu tocator, precum pompa cu tocator pentru wc Homac 400.

Aceasta pompa cu tocator pentru wc Homac 400 este oferita clientilor de catre magazinul online www.shop-einstal.ro, un magazin specializat pe o gama ampla de produse destinate casei noastre, din orice punct de vedere am avea nevoie. Incepand de la echipamente sanitare, robineti, fitinguri, tevi si alte tipuri de instalatii si pana la pompe de apa, hidrofoare sau centrale termice, cu toatele se gasesc sub acelasi acoperis, gata sa satisfaca nevoiel oricarui client. Read More →