Cum evacuam apele uzate cu pompa cu tocator pentru wc Homac 400?

0 Shares
0
0
0

pompa cu tocator pentru wc homac 400Apele uzate sunt acele tipuri de ape ce provin in urma proceselor casnice pe care fiecare dintre noi le desfasuram, fie ca vorbim despre activitatile ce tin de spalatul hainelor, a vaselor, sau chiar de procesele noastre zilnice de igienizare.

Un caz aparte atunci cand vorbim despre ape uzate, sau despre ape murdare este cel in care particulele intalnite in acele ape, sau chiar gradul de murdarie este atat de ridicat incat am avea nevoie de pompe dotate cu tocator, precum pompa cu tocator pentru wc Homac 400.

Aceasta pompa cu tocator pentru wc Homac 400 este oferita clientilor de catre magazinul online www.shop-einstal.ro, un magazin specializat pe o gama ampla de produse destinate casei noastre, din orice punct de vedere am avea nevoie. Incepand de la echipamente sanitare, robineti, fitinguri, tevi si alte tipuri de instalatii si pana la pompe de apa, hidrofoare sau centrale termice, cu toatele se gasesc sub acelasi acoperis, gata sa satisfaca nevoiel oricarui client.[adsenseyu1]

Revenind insa la pompa cu tocator pentru wc Homac 400, am putea spune faptul ca aceasta pompa actioneaza precum un sistem de tocare, de maruntire a particulelor, iar acest lucru se realizeaza datorita modelului constructiv al pompei.

Lamele acesteia au proprietatea de a marunti absolut tot ceea ce trece prin interiorul pompei, astfel incat apele uzate sau apele murdare rezultate sa poata fi evacuate in siguranta in sistemul de canalizare. Pompa nu utilizeaza apa calda pentru spalare, ci doar apa rece folosita in sistemul de alimentare casnica, si nu are nevoie de procese speciale de igienizare.

Pompa cu tocator pentru wc Homac 400 este foarte silentioasa, ceea ce reprezinta in mod clar un avantaj pe care orice utilizator il va aprecia in mod cert. Pompa este dotata cu o supapa de retinere automata care sa limiteze refularile ce pot proveni din acumulari de particule sau infundari ale canalizatii. Acest tip de pompa poate fi montata in baile de la subsoluri pentru a preveni in acest fel depunerile de pe traseu, permitand evacuarea in siguranta a deseurilor si a apelor uzate si murdare rezultate.

[adsenseyu1]

Desi in mod normal aceasta pompa functioneaza in sistem automat, pentru siguranta in exploatare ea este dotata si cu un buton manual care permite utilizarea eficienta si din acest punct de vedere. Desi acestea sunt produse mai putin cunoscute la noi in tara, si mult mai rar utilizate, ele sunt deosebit de eficiente deoarece pot reduce in mod considerabil problemele ce tin de refularile canalizarilor din cauza depunerilor de murdarie sau din cauza acumularilor de dejectii.

Stim cu totii cat de neplacut poate fi ca o astfel de refulare a canalizarii sa iti afecteze locuinta. Tocmai din acest motiv este recomandata utilizarea acestor produse, tocmai pentru ca ele sa poata constitui o masura de precautie pentru orice utilizator care tine la casa sa. In acest sens, magazinul www.shop-einstal.ro vine in intampinarea fiecaruia dintre noi cu cele mai bune astfel de produse, astfel incat problemele ce pot surveni din cauza neutilizarii lor sa fie intrutotul depasite si prevenite.

0 Shares
You May Also Like