Cei mai periculosi soferi

0 Shares
0
0
0

Cei mai periculosi soferiNu conteaza daca ai permisul de 1 an sau de 10. Asigurarea RCA este obligatorie din moment ce ai masina. Daca nu ai asigurare, nu ai voie sa circuli.

Nu trebuie sa mergi niciodata pe principiul „eu sunt un sofer bun”, deoarece niciodata nu stii cand te poti intalini in trafic cu un sofer „rau” sau cand poate aparea un stimul care sa-ti distraga atentia si sa faci un accident.

Asigurarile RCA difera la pret de la o firma la alta. Daca vrei un RCA ieftin, trebuie sa cauti o firma care are preturi mai mici. Daca ai nevoie de o recomandare, RCA ieftin poti gasi si online pe site-uri ca Rcautoieftin.ro. Intra pe site pentru toate detaliile care te intereseaza.

Soferii nu sunt toti la fel. Exista o multime de diferente intre ei. Astazi vom vorbi despre soferii periculosi din trafic, despre soferii care trebuie evitati.[adsenseyu1]

Agresivii

In mod categoric soferii agresivi sunt extrem de periculosi in trafic. Ei nu au niciodata rabdare, pot deveni agresivi atat verbal cat si fizic si sunt mereu gata de scandal. Din nefericire insa, pana nu ai contact cu ei, nu poti sti daca sunt sau nu agresivi. Tot o forma de agresivitate este si atunci cand soferii claxoneaza fara motive intemeiate, atunci cand nu te lasa sa-i depasesti sau cand te claxoneaza la semafor, in conditiile in care mai ai vreo 10 masini in fata ta.

Alcoolicii

Soferii care consuma alcool si urca la volan nu sunt in nici un caz bautori de ocazie (de obicei). Soferii care mereu urca la volan dupa ce au consumat alcool, au in mod clar o problema care trebuie rezolvata. Acestia pur si simplu nu-si dau seama, sau nu vor sa-si dea seama cat rau pot face prin comportamentul lor. In nici un caz, sub nici o forma nu incuraja acesti soferi. Daca ai vazut un sofer care urca beat la volan, incearca fie sa-l opresti tu, fie sa chemi autoritatile. Bautura si sofatul nu se impaca in nici un caz.

Zmeii

[adsenseyu1]

Zilnic vedem fel si fel de accidente rutiere care au loc din cauza soferilor care se cred zmei atunci cand sunt la volan. Ei conduc cu viteza, nu respecta regulile de circulatie si cred ca strada este toata a lor. Din nefericire insa, astfel de comportamente pot avea urmari grave si asupra altor participanti la trafic, nu doar asupra soferilor teribilisti.

Batranii

Din moment ce ai o anumita varsa (respectabila de altfel), cel mai bine ar fi sa renunti la a mai conduce, mai ales daca vezi ca nu mai esti intr-o stare buna. In trafic, trebuie sa fii atent si sa reactionezi la timp, trebuie sa ai vederea buna si atentia indreptata in mai multe locuri in acelasi timp.

E putin probabil ca acest articol sa fie citit de persoanele de 70-80 de ani, insa, informatiile acestea iti pot fi utile pentru atunci cand vei atinge tu aceasta varsta.

Evita sa fii un sofer agresiv, alcoolic sau teribilist si evita sa te urci la volan daca vezi ca nu mai esti cum erai candva.

0 Shares
You May Also Like