Ce este un plutitor mecanic ”quickstop” ?

0 Shares
0
0
0

flotor quickstop mecanic cu filet de 1`` tolPersoanele care au contact cu domeniul apei stiu ca anumite obiecte sunt cu adevarat indispensbile in munca lor. Desi poate ca noi nu cunoastem toate aceste tipuri de produse, avem sansa ca in fiecare zi sa ne imbogatim cunostintele si sa ajungem sa cunoastem informatii pe care pana acum nici nu ne-am inchipui ca le vom auzi.

O noutate in acest sens o reprezinta un plutitor mecanic ”quickstop”, un produs de care poate pana acum nici nu am auzit.

Ce este un plutitor mecanic ”quickstop”?

Acest plutitor mecanic ”quickstop” este un dispozitiv ce are ca rol controlarea nivelului de apa din incintele mari, precum cisternele si rezervoarele tampon.

Acest produs mai poarta numele de flotor mcanic reglabil, deoarece acesta are capacitatea de a se potrivi pe orice tip de vas tampon, in functie de reglaj.

[adsenseyu1]

 Luand separat modelul de plutitor mecanic ”quickstop” de 1″ 1/2 de la www.shop-einstal.ro, vom putea afla si cateva dintre specificatiile tehnice ale produsului. Putem vedea astfel ca un plutitor mecanic ”quickstop” poate functiona cu o temperatura maxima de lucru este de 50 de grade Celsius, in vreme ce temperatura minima este de zero grade Celsius. Din aceasta idee se desprinde necesitatea de a nu utiliza produsul in conditii improprii din punct de vedere al temperaturii, deoarece acest lucru ar putea conduce catre defectarea acestui si incapacitatea folosirii in consecinta.

 Inaltimea unui plutitor mecanic ”quickstop” de 1′ si 1/2 este de 70 mm, adancimea este de 150 mm, iar lungimea este de 350- 450 mm. Daca va intrebati de unde vine aceasta diferenta de lungime, judecand prin prisma faptului ca vorbim totusi despre un produs rigid, ei bine este important de mentionat faptul ca abia aici caracterul reglabil pare a conta cu adevarat. Lungimea este reglabila, lucru ce constituie un veritabil avantaj in cazul utilizarii.

 Presiunea minima de lucru a acestui plutitor mecanic ”quickstop” este de 0,2 bari, in vreme ce presiunea maxima la care acesta ar putea face fata este de 6 bari. Materialul din care este executat un astfel de produs este un policarbonat de culoare neagra non-toxic, pentru a nu influenta in niciun fel calitatea lichidului in care se afla acest plutitor mecanic ”quickstop”.

[adsenseyu1]

 Fiindca vorbim despre un produs de calitate acest lucru se poate vedea si prin prisma numelui producatorului si anume Mac 3 Water Systems, producatori care marseaza pe ideea de calitate mai presus de ideea de productie in serie.

Produsele de tip plutitor mecanic ”quickstop” pot fi gasite in Romania in magazinul www.shop-einstal.ro, un magazin situat in Bucuresti, langa noul pod din zona Vacaresti, mai precis in plina zona comerciala in cladirea Impact center. Totusi, pentru persoanele care nu pot vizita magazinul in mod fizic, mediul online ramane o solutie potrivita. Comenzile pot fi facute si in acest mod, iar intrebarile isi pot gasi raspuns atat telefonic, cat si prin intermediul chat-ului deschis pe site.

Shop-einstal este o solutie atunci cand avem nevoie de aceste produse de tip plutitor mecanic ”quickstop”, o solutie viabila si ieftina, cu care ne vom mandri pentru multa vreme.

0 Shares
You May Also Like