5 accesorii telefoane mobile pe care trebuie sa la ai

0 Shares
0
0
0

5 accesorii telefoane mobile pe care trebuie sa la ai
Telefoanele mobile de azi, au evoluat mult de la aparitia primelor modele. Evolutiile tehnologice rapide le-au echipat cu multe caracteristici puternice, facand din acestea dispozitive necesare in viata de zi cu zi.

In afara de pastrarea legaturilor cu familia, prietenii, si partenerii de afaceri 24/7, telefoanele mobile ne permit sa accesam internetul, sa ascultam muzica, sa facem fotografii, gestionarea e-mail-urilor si sa ne eficientizam activitatea. Nu e de mirare faptul ca majoritatea nu putem trai fara aceste  dispozitive.

Desi telefoanele mobile pot fi folosite imediat dupa cumparare, sunt multi cei care opteaza pentru accesorii pentru a le personaliza, precum si pentru a optimiza caracteristicile si capacitatile acestora. In randurile urmatoare vom vorbi despre cinci accesorii must-have care va permit atat personalizarea telefonului,ca si utilizarea mai usoara si mai convenabila a acestuia.

Dar care sunt accesoriile pentru telefoane mobile esentiale? Exista mai multe tipuri de accesorii telefoane pe piata astazi. Unele dintre acestea sunt concepute special pentru personalizare, in timp ce altele sunt destinate pentru maximizarea utilizarii si extinderea capacitatilor sale. Indifferent daca cumparati accesorii pentru estetica sau din motive functionale, printre ele trebuie sa fie si urmatoarele produse :

1. Incarcatoarele

Cele mai multe telefoane mobile au deja un incarcator la cumparare. Acesta este un incarcator de retea si este cel mai frecvent tip. In timp ce unii se multumesc cu acesta, este important sa stim ca exista si alte tipuri de incarcatoare disponibile pe piata, cu alte caracteristici mai avantajoase. (de exemplu: incarcator auto, incarcator docking station, USB, incarcator” verde” sau de urgenta).

[adsenseyu1]

Inainte de a cumpara un incarcator aminti-va sa verificati in primul rand daca acesta este compatibil cu portul de incarcare a telefonului. Unele branduri de telefoane mobile au porturi similare, pentru a putea fi folosite incarcatoare universale. Cu toate acestea, unele modele de telefoane mobile, ce au porturi unice necesita si modele specifice de incarcatoare.

2. Carcase sau huse de protectie

Indiferent daca telefonu este un smartphone ultimul tip sau unul mai simplu, proprietarul va avea doar de castigat daca foloseste o carcasa de protectie sau o husa pentru acoperire. Acest accesoriu are practic doua scopuri. In primul rand, protejeaza telefonul impotriva daunelor, cauzate de zgarieturi, lovituri, praf, si scurgeri. In al doilea rand, contribuie la aspectul telefonului tau, personalizandu-l. Deoarece exista multe tipuri de carcase si huse pe piata, alegera uneia potrivite poate fi destul de dificila.

3. Cardul de memorie

Cele mai multe telefoane mobile, mai ales smartphone-urile si cele touchscreen, au deja ceva memorie interna pentru salvarea mesajelor, jocurilor, imaginilor, muzicii si a altor fisiere.

Cu toate acestea, cei mai mul?i utilizatori considera memoria lor interna insuficienta pentru a salva tot ce doresc iar cea mai buna solutie este utilizarea unui card de memorie (microSD, a microSDHC sau microSDXC) care extinde memoria telefonului. Cardurile microSD pot fi utilizate si in alte dispozitive electronice, cum ar fi console de jocuri si playere muzicale digitale.

Celelate doua tipuri au o capacitate de stocare mai mare si viteza de transfer mai rapida. Cardul microSDHC poate stoca pana la 32GB de fisiere, in timp ce cardul microSDXC poate contine pân? la 2TB de fisiere.

Cardul de memorie poate varia în functie de modelul telefonului si de brand. Cel mai bine este sa verificati ce tip de card este recomandat. Trebuie luat in considerare si faptul ca, folosind un card incompatibil, acesta ar putea afecta performantele telefonului si duce la coruperea datelor.

[adsenseyu1]

4. Castile

Un set cu casca este de obicei inclus in pachetul telefonului mobil la cumparare. Acest accesoriu permite iti permite sa vorbesti fara a fi nevoie sa tii telefonul in mana, lasand mainile libere sa faca altceva. Castile se gasesc intr-o varietate de stiluri, dimensiuni, si preturi. Unele sunt create pentru anumite modele de telefoane, in timp ce altele sunt  universale. Exista doua tipuri de casti, si anume cu fir si fara fir Folosesc tehnologia Bluetooth).

5. Bateria suplimentara

Baterii  sunt de obicei surse limitate de putere si trebuie sa fie incarcate constant pentru a maximiza utilizarea telefonului. Cu toate acestea, pentru unii, cum ar fi persoanele ce calatoresc mult sau fac munca de teren, reincarcarea nu este intotdeauna posibila. Prin urmare,se recomanda achizitionarea unei baterii suplimentare pentru a prelungi durata de viata a telefonului.

Cele mai multe asemenea baterii sunt ieftine, portabile, si pot fi usor cumparate din magazine sau on-line. Desigur, inainte de a face o achizitie, trebuie sa stim tipul de baterie care este recomandata pentru telefonul nostrum pentru a evita probleme de compatibilitate.

Oricare vor fi accesoriile telefoane ce le vom cumpara, alegerea noastra va depinde de nevoile personale, preferintele, si bugetul nostru Unii pot considera dificila alegerea accesoriilor potrivite, din cauza atator optiuni disponibile. Cu toate acestea, cele cinci elemente mentionate mai sus ar trebui sa ne dea o idee despre cele care ar fi obligatorii.

In timp ce aceste accesorii sunt atat de accesibile, informatiile furnizate ar trebui sa ne ajute sa luam decizia corecta, iar www.accesoriigsm.ro este unul dintre cele mai bune locuri unde gasiti accesorii telefoane pe toate gusturile.

0 Shares
You May Also Like