Bike Unchained 2: cel mai bun RPG pentru telefonul mobil. Tu stii sa il joci corect?

0 Shares
0
0
0

Bike Unchained 2: cel mai bun RPG pentru telefonul mobil. Tu stii sa il joci corect?Bike Unchained 2 a ajuns in magazinele de aplicatii pentru iOS si Android. In continuare vei descoperi cele mai bune sfaturi si trucuri pentru noul joc de curse pregatit pentru tine. Iata cum sa il joci, pentru a nu te enerva, astfel incat la final, sa fie nevoie sa apelezi la un specialist pentru reparatii telefon sau sa fie necesar sa iti cumperi un altul.

Cum accelerezi?

Controlul este practic simplu si usor de inteles. Daca mergi in jos, apasa afisajul pentru a creste viteza. Daca mergi in sus, nu apasa permanent pe ecran. In caz contrar, vei pierde impulsul si adversarii te vor putea trece.

De fiecare data cand mergi in sus, ar trebui sa incepi sa pedalezi. Acest lucru se face prin atingerea ecranului cat mai repede posibil. Cel mai bun lucru de facut este sa iei ambele degete si sa le ciocnesti alternativ pe ecranul tactil.

Aterizare perfecta

Salturile, care desigur nu lipsesc in Bike Unchained 2, sunt cele mai distractive. Apasa afisajul in zbor pentru a ateriza in siguranta pe un pasaj de coborare . In cursele de coborare, asa faci viteza. Si mai important este o aterizare perfecta in stil slop, altfel nu vei aduna puncte, dar vei manca praf.

Momentul este totul

Cel mai bun mod de a avea succes este sa folosesti comenzile cu indemanare. Cronometrarea este totul aici. Prin urmare, urmareste traseul indeaproape si reactioneaza cu viteza fulgerului .Cu cat setezi mai precis manevrele de conducere, cu atat castigi mai multe stele si, mai ales, viteza. Cu stelele deblochezi cutia de stele, ceea ce cu siguranta nu este in dezavantajul tau.

In cursele clasamentului concurezi impotriva altor piloti. Daca ai succes, te deplasezi liga cu liga. Acest lucru iti aduce nu numai mai multa faima, ci si noi provocari si, in plus, premii importante.

Preturi mari la evenimente speciale

In plus fata de curse, nu trebuie sa ignori nici evenimentele speciale – cu conditia sa le activezi deja. Acestea iti aduc componente noi si alte avantaje. Dupa primele curse de coborare, deblocheaza cursele zilnice si cursele de slopestyle. Acestea sunt despre evocarea celor mai spectaculoase trucuri posibile pe partii. Si aici sunt indispensabile manevre de conducere abile si perfect sincronizate.

Bicicleta perfecta

In timpul jocului, vei debloca multe componente diferite pentru bicicleta ta. Toate acestea au proprietati diferite. Construieste cea mai buna bicicleta care se potriveste stilului tau. Si nu uita sa upgradezi componentele atunci cand acestea sunt disponibile.

Mentorii sunt la indemana cu sfaturi si imbunatatiri

Cu putin noroc, veti debloca si noi mentori prin pachetele de sponsorizare mentionate. Acestea sunt vedete din scena descendenta . Nu numai ca va sunt alaturi cu noi trucuri si sfaturi, dar va pot debloca si tinute cool, casti si piese pentru biciclete – ideale pentru a obtine bicicleta personalizata!

Pe langa componentele noi, mentorii te vor invata intotdeauna noi abilitati si trucuri. Cu siguranta ar trebui sa activezi acest lucru inainte de curse pentru a deveni si mai puternic si pentru a maximiza sansele de victorie.

Practica, practica, practica

Niciun campion nu a cazut inca din cer. Si nici cu slopestyle. Acest lucru este valabil atat pentru viata reala, cat si pentru Bike Unchained 2. Antreneaza-te din greu si foloseste sfaturile si trucurile de mai sus.

0 Shares
You May Also Like