Care sunt cele mai bune aplicatii Pokemon?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune aplicatii Pokemon?AppStore si Play Store sunt pline de aplicatii Pokemon. Unele dintre ele sunt aplicatii bootleg, iar altele sunt aplicatii oficiale realizate de Pokémon Company si parteneri. Vestea buna este ca puteti instala astfel de aplicatii pe diferite dispozitive, precum pe Huawei P20 Lite de exemplu.

Inainte de toate insa, alegeti un geam protector pentru display Huawei P20 Lite, care sa va asigure ca va pastrati ecranul telefonului in siguranta. Fara un astfel de geam de protectie pentru display Huawei P20 Lite, in urma primului impact, display-ul s-ar sparge, si nu v-ati mai putea bucura de toate aceste jocuri, pe care fi le prezentam in continuare.

Pokémon TV

Aceasta este o aplicatie de streaming video. In aceasta aplicatie, puteti urmari aventurile lui Ash si Pikachu. Compania Pokémon a creat aceasta aplicatie pentru a putea urmari anime-urile, filmele si alte functii ale seriei oriunde mergem.

Partea pozitiva a acestei aplicatii este ca puteti descarca videoclipul si puteti sa il vizionati chiar daca sunteti offline. Desigur, videoclipurile sunt disponibile doar pentru o saptamana. In saptamana urmatoare, Nintendo posteaza videoclipuri noi si le puteti viziona online sau puteti sa le descarcati si sa le urmariti offline. De asemenea, puteti evalua episoadele si filmele.

Pokémon Duel

Acesta este un joc in care trebuie sa va antrenati figurile Pokémon si sa invingeti figurile Pokémon ale prietenilor. Potrivit site-ului oficial, obiectivul dvs. „este sa va deplasati figurile Pokémon pe tabla de joc si sa le mutati la obiectivul de pe teritoriul adversarului.

Pentru a castiga jocul, trebuie sa atingeti obiectivul inainte ca adversarul sa ajunga la al lor! Dupa cum puteti observa, conceptul acestui joc este foarte similar cu cel al jocurilor Pokémon. Acest joc este disponibil si pentru iOS, Android si Kindle Fire.

Magikarp Jump

Acest joc este cel mai amuzant din aceasta lista. In loc sa aiba monstri puternici sau celebri, cum ar fi Pikachu, creatorii seriei au decis sa lanseze un joc cu Magikarp, cel mai inutil peste vreodata. In acest joc, trebuie sa va antrenati Magikarpul, astfel incat sa-si poata maximiza puterea de sarituri. Apoi, trebuie sa concurati cu alti antrenori pentru a vedea a carui Magikarp sare mai sus.

Pokémon Shuffle Mobile

Aceasta aplicatie este disponibila si pentru 3DS. Acesta este un joc de puzzle foarte similar cu Candy Crush. Diferenta este ca blocurile sunt monstrii de buzunar pe care ii iubim si chiar ii puteti evolua mega pentru a va ajuta in lupta. In acest joc, trebuie sa aveti in minte punctele slabe si rezistentele acestora. Puteti prinde si Pokemon si exista un Pokédex.

Pokémon GO

Acesta este jocul de aventura din lumea reala, cunoscut pe scara larga, pe care trebuie sa-l duceti la viata reala pentru a prinde mici monstri. Toata lumea stie ca acest joc a avut un succes urias si acest joc este inca unul de succes, jucat in multe sali de sport si o multime de jucatori care joaca jocul si posteaza videoclipuri pe Youtube.

Acest joc foloseste locatiile din lumea reala ca inspiratie pentru setarile de fantezie in care are loc jocul, asa cum este mentionat in site-ul oficial. Acest joc nu a fost dezvoltat de dezvoltatorii obisnuiti ai seriei, ci de Niantic.

Daca va plac asadar jocurile Pokemon, cu siguranta veti dori sa le instalati pe smartphone pe fiecare dintre acestea la un anumit moment dat. Cel mai probabil insa, va veti simti atrasi de jocul Pokemon Go, care are un numar record de descarcari.

Vestea buna este ca puteti sa descarcati si sa instalati aceste jocuri pe diferite telefoane Android, printre care si Huawei P20 Lite. Accesorizati telefonul cu accesorii de protectie pentru ecran, si bucurati-va de jocuri.

0 Shares
You May Also Like