Probleme frecvente ale telefoanelor Samsung Galaxy Core Prime G360

0 Shares
0
0
0

Probleme frecvente ale telefoanelor Samsung Galaxy Core Prime G360Samsung este cel mai apreciat producator de pe piata smartphone-urilor din lume, si pe buna dreptate. Telefoanele acestui brand dispun de specificatii tehnice impresionante (in mod special telefoanele din gamele Galaxy S, si Note).

Exista insa si telefoane Samsung mai vechi, precum Samsung Galaxy Core Prime G360, care in momentul de fata sunt depasite de multe alte telefoane Android, dar care acum cativa ani cand au fost lansate, erau printre cele mai bune telefoane de pe piata.

Chiar si asa, dispozitivele Samsung Galaxy Core Prime G360 sunt inca utilizate de catre persoanele care nu au foarte mari asteptari de la un smartphone, si care folosesc telefonul in cele mai simple scopuri.

Aceste telefoane, de obicei se comporta decent, dar exista si situatii in care pot intampina probleme, si pot ajunge in service. Veti descoperi cateva exemple de probleme frecvente ale acestor telefoane in randurile care urmeaza.

Blocari frecvente

Unii utilizatori de Samsung Galaxy Core Prime G360 sustin faptul ca dispozitivele lor se blocheaza din ce in ce mai des, iar acest lucru se intampla atunci cand instaleaza diferite aplicatii noi (create pentru telefoane mai noi).

Dezinstalarea acestor aplicatii ar putea fi solutia pentru remedierea problemei, iar in cazul in care dispozitivele se blocheaza in continuare, o resetare pentru a reveni la setarile din fabrica, reprezinta cea mai buna optiune. Daca nu se remediaza nici astfel problema, ultima solutie ramasa, este ca utilizatorii sa isi duca dispozitivele in service.

Probleme ale bateriei

Unele persoane care detin acest model de smartphone, sustin faptul ca in ultimul timp, dispozitivele lor se descarca din ce in ce mai des, chiar si in cazul in care nu folosesc foarte mult telefonul (plus de asta, il folosesc in cele mai simple scopuri).

Este posibil ca din vina unor aplicatii, bateria sa se descarce mult mai repede, pentru ca acestea consuma mai multe resurse. In aceste conditii, de preferat ar fi ca utilizatorii sa pastreze instalate in telefon, doar acele aplicatii de care au cu adevarat nevoie.

Se poate seta luminozitatea la un nivel cat mai redus, se poate de-asemenea opri wifi sau datele mobile cand utilizatorii nu navigheaza pe internet, se poate opri functia Bluetooth cand nu este utilizata, iar exemplele pot continua.

Daca aceste solutii nu ajuta bateria sa reziste incarcata mai mult timp, nu le prea ramane utilizatorilor altceva de facut, decat sa isi cumpere un acumulator Samsung Galaxy Core Prime G360 nou.

Acesta poate fi comandat dintr-un magazin gsm online, si poate fi schimbat acasa de catre utilizatori, pentru ca acumulatorul telefonului este detasabil.

Probleme de receptionare a semnalului

Au existat cazuri in care utilizatorii de Samsung Galaxy Core Prime G360 au constatat ca telefoanele lor nu primesc receptioneaza semnalul precum odinioara, in ciuda faptului ca se afla intr-o zona in care se gaseste cu usurinta semnal pentru telefon.

Primul pas care trebuie facut intr-o asemenea situatie, este efectuarea unui restart a telefonului, iar apoi este posibil ca semnalul sa reapara. Daca problema persista, urmatorul pas consta in indepartarea cartelei SIM.

Utilizatorii pot introduce o alta cartela SIM in telefon, pentru a vedea daca telefonul receptioneaza semnal. Daca nu au semnal, pot trece la urmatorul pas, si pot introduce si cartela lor in alt smartphone pentru a verifica daca SIM-ul primeste semnal.

Daca da, atunci este cat se poate de evident faptul ca telefonul lor are o problema, iar o vizita in service este deosebit de importanta in acest caz, pentru a remedia problema.

Acestea sunt in mare parte, cateva dintre cele mai cunoscute probleme cu care se pot confrunta persoanele care detin un smartphone Samsung Galaxy Core Prime G360.

0 Shares
You May Also Like