In ce situatii Xiaomi Mi A1 poate avea probleme?

0 Shares
0
0
0

In ce situatii Xiaomi Mi A1 poate avea probleme?Xiaomi este unul dintre producatorii de smartphone-uri care ne uimeste cu fiecare model lansat, iar Mi A1 nu putea fi o exceptie. La fel ca toate celelalte telefoane lansate de companie, si acest model vine la un raport calitate – pret super atractiv.

Cand vine vorba despre telefoane, accesorii sau piese telefoane Xiaomi, acest brand este cel mai atractiv pentru utilizatori. Xiaomi isi permite sa vanda telefoane, piese telefoane Xiaomi sau accesorii la preturi mici, pentru ca nu plateste campanii publicitare, nu vinde decat online, iar Social Media reprezinta metoda de promovare a companiei.

In aceste conditii, compania are costuri reduse comparativ cu alti producatori, si isi permite sa vanda telefoane la cele mai mici preturi de pe piata, la fel ca si piese smartphone Xiaomi sau accesorii.

Mi A1 este un smartphone pe care toti cei care il detin il indragesc, un smartphone care isi face bine treaba, si care are un pret foarte atractiv. La fel ca alte dispozitive insa, si acesta poate intampina unele probleme (este firesc acest lucru, pentru ca pana la urma, nu exista un smartphone perfect pana la momentul scrierii acestui articol).

In cele ce urmeaza, puteti descoperi care sunt cateva dintre situatiile in care Xiaomi Mi A1 poate avea probleme, si puteti afla si cum trebuie sa procedati.

Telefonul care ruleaza prea lent

Cand telefonul ruleaza prea lent, este posibil ca unele aplicatii sa ruleze pe fundal, consumand puterea procesorului si ocupand spatiu RAM. Acest lucru este adesea asociat cu alte probleme de performanta, cum ar fi problemele cu bateriile.

Pentru a avea grija de aceasta problema in Mi A1, puteti incepe prin a dezinstala unele aplicatii care nu sunt foarte utile. Exista si posibilitatea ca o aplicatie necinstita sa creeze problema. Este posibil sa fie necesar sa resetati sau sa dezinstalati aplicatia instalata recent pentru a vedea daca aceasta este cea care provoaca problema. Resetarea din fabrica ar trebui sa fie ultima solutie, dar rezolva problema de cele mai multe ori.

Reboot aleatoriu

Cand Xiaomi Mi A1 reporneste la intamplare, ceva este gresit: este intotdeauna o problema de atac de virus care este mai bine prevenita decat rezolvata. Aveti intotdeauna un antivirus activ pentru a va proteja dispozitivul. Daca deja intampinati aceasta problema, este important sa eliminati din telefon orice malware care ar putea cauza problema.

Nu exista o aplicatie de securitate in dispozitivul dvs., asa ca va trebui sa va indreptati catre Google Play Store pentru a descarca un antivirus de incredere si a scana dispozitivul liber pentru a elimina orice virus.

Ecran tactil: Problema / Ecran fara raspuns

Cand ecranul unui smartphone Xiaomi Mi A1 nu raspunde, este adesea o experienta foarte dificila. Adesea este prea dificil, deoarece nu puteti face nimic cand ecranul nu functioneaza.

Cand ecranul dvs. nu raspunde, repornirea dispozitivului dvs. poate fi singura modalitate de a remedia problema. Pentru a face acest lucru; opriti dispozitivul tinand apasat butonul de pornire suficient de mult.

Cand dispozitivul este complet oprit, apasati si mentineti apasat butonul de pornire, plus butonul de reducere a volumului pentru o perioada pana cand apare modul Fastboot pe ecranul telefonului. Treaba este facuta si asta poate ajuta la rezolvarea problemei. Daca persista dupa acest lucru si telefonul este nou, poate doriti sa-l returnati.

Problema supraincalzirii

Problemele de supraincalzire sunt in aceeasi categorie cu probleme de performanta, cum ar fi scurgerea excesiva a bateriei si incarcare lenta, si trebuie precizat faptul ca toate aceste probleme sunt adesea cauzate de aplicatii necinstite.

Descoperirea aplicatiei sau a aplicatiilor care provoaca problema si eliminarea ei sau a acestora este solutia simpla. Incepeti prin a dezinstala ultimele aplicatii adaugate. Daca problema persista, mergeti mai departe si resetati telefonul din fabrica. Acest lucru va ajuta in majoritatea cazurilor, dar trebuie sa va asigurati ca va copiati fisierele inainte de a face acest lucru.

0 Shares
You May Also Like