Care sunt modurile de a realiza un site?

0 Shares
0
0
0

Care sunt modurile de a realiza un site?Pentru a crea un site sunt solutii mai simple si mai complexe. Datorita modului in care au evoluat tehnologiile web in ultima vreme este posibil ca pentru un site simplu de prezentare sa nu fie nevoie de un programator. Sunt si posibilitati free prin care se poate realiza un site si este nevoie de ceva documentare si de rabdare si deschidere spre invatare.

Noi va recomandam ca in cazul in care nu stiti exact ce trebuie sa faceti sa apelati la o firma care se ocupa cu crearea de site-uri pentru a va asigura ca totul va iesi foarte bine. In acest sens puteti intra pe It Exclusiv pentru a va face o idee asupra preturilor.

Exista mai multe cai prin care poate sa fie creat un site si mai jos va vom explica principalele moduri in care o pagina web poate fi realizata.

DIY. Se poate realiza un site web realizat de catre proprietar si costurile in acest sens sunt minime depinzand in mare parte de programele pe care le alegeti pentru asta.

Un program in care se poate dezvolta un site poate fi Joomla, WordPress si lista poate sa continue, iar cu ajutorul acestora se pot obtine site-uri care au si un aspect profesional fara sa mai fie nevoie de cunostinte de programare sau de cunostinte de design.

Modificarile pe site se pot face in timp real si programele respective va pun la dispozitie si interfete standard pe care le puteti utiliza.

Un site poate fi realizat si in mod profesionist. Motivele pentru care va recomandat sa lucrati cu profesionistii includ bani, aspecte practice si timp. Indiferent de situatie si de ceea ce decideti este bine sa intrebati si un expert in domeniu pentru a va propune  solutie completa sau pentru a primi consultanta in ceea ce priveste pasii pe care va trebui sa ii urmati.

Va trebui sa stiti daca este necesar sa platiti fiecare actualizare a site-ului, daca veti putea avea control total sau partial asupra unui site si trebuie sa determinati daca veti putea avea acces asupra domeniului pe care il cumparati pe numele dumneavoastra.

Site-urile realizate in regim corporatist sunt cele pentru marile companii. Un site al unei companii mari este complex si in el se investesc multi bani pentru ca acesta sa se dezvolte. Un site corporatist ar trebui sa transmita cat mai multa informatie pentru o gama foarte larga de audienta si prin urmare ar trebui sa fie de dimensiuni mari.

Printre caracteristicile unui astfel de site putem include si logarea pentru mai mult utilizatori in acelasi timp, auditul, mentenanta usoara, cautarea rapida si lista poate continua.

Pe langa costurile initiale pentru crearea unui astfel de site vor interveni si o serie de costuri aditionale pentru intretinere, actualizari si modificari ce se fac de catre firme caru au acest domeniu de activitate, de catre agentii, de catre un dezvoltator sau de catre un web designer.

Gazduirea pentru un astfel de site necesita resurse mari si este de preferat sa se apeleze si la gazduire de tip cloud. Preturile in acest sens sunt destul de mari.

Inainte de a alege cum sa faceti un site fiti realisti si analizati problema cu atentie.

0 Shares
You May Also Like