Care sunt unele dintre cele mai rezistente baterii de telefon?

0 Shares
0
0
0

Care sunt unele dintre cele mai rezistente baterii de telefon?Exista mai multe telefoane care au o durata de viata a bateriei foarte buna. Daca ai nevoie de un nivel ridicat de autonomie atunci tot ce trebuie sa faci este sa cumperi unul dintre aceste modele. De asemenea, iti recomandam ca atunci cand inlocuiesti bateriile sa alegi produse originale. Spre exemplu, atunci cand cumperi o baterie Samsung asigura-te ca este produsul original si ca nu este doar compatibil.

Huawey se distinge la capitolul autonomie

Monstruosul Huawei Mate 20 X a depasit cu mult Galaxy M20, Moto E5 si Honor View 20 – dar numai cand vine vorba de baterie sau de pret. Si daca LG V30 ar fi ajuns in top pentru autonomia oferita de baterie aici s-ar fi intregit toata gama de telefoane asiatice. Bateriile relativ mari asigura ca Mate 20 X , Mate 20 Lite , Mate 20 , Mate 20 Pro si P20 Pro au o durata de viata deosebit de lunga. Si, de asemenea, in clasamentul Champ, Huawei P30 Pro se claseaza in top 10.

Majoritatea iPhone-urilor trec testul bateriei

Se pare ca, in conformitate cu rezultatele din laborat si bateriile de la iPhone rezista foarte bine deoarece au o capacitate mica si acest aspect, desi pare dezavantajos, in realitate ofera longevitate bateriei. Desi noile modele Apple iPhone XS  si iPhone XS Max  in realitate se incarca destul de greu, in ceea ce priveste numarul de incarcari, bateriile sunt unele dintre cele mai bune insa nu ocupa prima pozitie.  Chiar si cel mai popular iPhone din prezent, iPhone XR  esueaza cand vine vorba despre raport intre capacitate  si durata de viata a bateriei comparativ cu alte modele.

In laborator, testerii verifica fiecare telefon mobil la contactele bateriei si completeaza diverse tabele cu masuratori si comparatii.

Sunt mai bune bateriile mari?

Pe langa consum, desigur, multe aspecte depind de capacitatea bateriei. La 4.900 de miliamperi (mAh) aceste baterii de departe cele mai mari surse de energie si aceste baterii se pot gasi pe Galaxy M20 si uriasul Huawei Mate 20 X. Pe cutie, M20 are trecut 5.000 mAh. Urmeaza cu 4.100 mAh, Huawei Mate 20 Pro, cu 4.000 mAh, Samsung Galaxy Note 9 si campionul in ceea ce priveste anduranta – Motorola Moto E5 care are tot 4000 mAh. Ca si comparatie: un Apple iPhone 8 are o baterie delicata de 1.821 mAh. De obicei, o baterie mai mare asigura o rezistenta mai buna, dar telefoanele mobile cu consum redus de energie rezista chiar si cu o baterie mica.

Consumatorii de energie din telefon

Smartphone-urile mai noi au o capacitate mai mare decat acum cativa ani, dar in acelasi timp, performanta, afisarea si longevitatea cresc. Multe telefoane trebuie sa fie incarcate cel putin o data pe zi in functie de niveluld e utilizare.  De aceea este foarte important ca macar din cand in cand bateriile sa fie conservate prin utilizarea aplicatiilor necesare doar si prin inchiderea aplicatiilor din background.

Nu tot timpul ai nevoie de bluetooth, harti mobile sau GPS si de aceea le poti opri atunci cand nu le folosesti.

0 Shares
You May Also Like