Casa noua de Craciun

0 Shares
0
0
0

Casa noua de CraciunO casa noua de Craciun este visul oricui. Cand spun “casa” ma refer la un camin primitor, la acel apartament nou cu 2 camere din Bucuresti, intr-un altfel de cartier, asa cum este Greenfield.

Apartamente bine facute, finisaje de calitate, incalzire prin pardoseala, padure, oaza de verdeata, silvoterapia, apartamente prin programul Prima Casa, posibilitatea de a practica sporturi in aer liber, iata cuvintele cheie care te ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Pentru bucurestenii care isi doresc o altfel de viata, armonie, sanatate, un spatiu in care copiii lor sa se dezvolte si sa evolueze, un apartament in Greenfield este alegerea potrivita. Craciunul este prilejul de a-ti oferi tie si familiei tale apartamentul pe care il meritati. [adsenseyu1]

Cand spui “acasa” te gandesti la acel loc comod, primitor, amenajat exact asa cum iti place tie, la care abia astepti sa te intorci dupa o zi obositoare si lunga. Acel loc care te face sa te simti bine doar stand pe canapea si savurand un ceai cald.

Apartamentele situate la parter sunt ideale pentru cei care isi doresc sa intretina o gradina. Iti poti pune la incercare abilitatile si pasiunile in materie de gradinarit si te poti trezi dimineata cu o imagine frumoasa in fata ochilor.

Insa chiar daca nu achizitionezi un apartament la parter, imaginea este la fel de placuta si de la nivelele superioare ale cladirilor. Padurea Baneasa, care se afla la un pas de cartier, iti ofera o imagine minunata de fiecare data, atat acum iarna, cat si pe timpul verii, prin verdele copacilor si cantecul pasarilor.

Craciunul este perioada cadourilor si a bucuriilor si a tot ce inseamna nou si frumos. Greenfield este cartierul imbratisat de padure, este locul in care traim, ne bucuram de natura si de viata alaturi de familie, alaturi de cei pe care ii iubim si carora le oferim un mediu sanatos, un mediu care favorizeaza o evolutie pozitiva.

[adsenseyu1]

Acum este timpul de a darui cuiva drag un zambet pe buze sau de a-ti darui tie locuinta la care ai visat de atat de mult timp. Un apartament in Greenfield ofera echilibrul perfect intre viata urbana si natura.

Este gandit pentru acei oameni care isi doresc o viata sanatoasa, o locuinta spatioasa, un ritm al vietii dinamic, tipic unei capitale europene. Exista o oferta vasta de apartamente cu o camera, cu 2 camere, cu 3 sau chiar 4 camere.

Alege-l pe cel care ti se potriveste. Acceseaza site-ul acum si fa alegerea corecta. Traieste spiritul sarbatorilor asa cum se cuvine.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like