Ce avantaje au seniorii cazati la un camin de batrani?

0 Shares
0
0
0

Pentru unii batranei, batranetea poate fi considerata una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii, dat fiind faptul ca se bucura de timpul petrecut alaturi de copii si de nepoti.

Ce poate fi mai placut oare pentru un senior decat sa petreaca timp alaturi de nepoteii sai, spunandu-le povesti, iar acestia fiind fascinati de timpul petrecut impreuna? Cu siguranta pentru un bunic sau pentru o bunicuta nu exista satisfactie mai mare.

Ei bine, exista insa si seniori care nu au rude, nu au pe nimeni care sa le fie aproape, si care trebuie sa gaseasca o solutie eficienta pentru a avea pe cineva alaturi de ei.

Seniorii care nu au pe nimeni alaturi, pot opta pentru cazarea in camine batrani Bucuresti, si cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta, tinand cont de toate avantajele pe care le vor avea.

In primul rand, seniorii cazati la un camin de batrani vor scapa de cel mai mare cosmar al lor, si anume de singuratate. Pentru un batranel, cel mai important este sa nu se simta singur.

Apoi, acestia vor beneficia de cazare intr-un pat comod pe toata durata sederii la camin, si vor primi pe zi cate trei mese (mic dejun, pranz si cina), plus inca doua gustari. Deci, in ceea ce priveste hrana, batraneii chiar nu au de ce sa isi faca griji.

Aceste camine dispun de un spatiu special amenajat, in care cu ocazia fiecarei sarbatori, un preot duhovnicesc vine si tine slujba. Asadar, chiar si batraneii foarte credinciosi se pot caza la un camin de batrani, dat fiind faptul ca desi nu vor mai merge la biserica din oras pe care o vizitau saptamanal, vor avea posibilitatea de participa la slujba.

Seniorii isi primesc in fiecare zi medicamentele, si beneficiaza chiar si de aplicarea de creme protectoare si pansamente, in cazul in care au nevoie de asa ceva.

In plus, acestia primesc asistenta la deplasare, asa ca nu vor merge niciodata singuri la toaleta, sau nu vor iesi niciodata singuri afara. Acest lucru inseamna ca orice mic incident este prevenit de catre personalul caminului.

Cu totii cunoastem faptul ca igiena este extrem de importanta, asa ca si din acest punct de vedere seniorii pot rasufla linistiti. Ei vor fi asistati in timp ce vor face baie, sau vor fi spalati de catre personalul caminului, pentru a fi mereu curati.

Cat despre haine, acestea le vor fi mereu curate, dat fiind faptul ca un camin de batrani dispune de o spalatorie si de o uscatorie proprie de rufe.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, seniorii care aleg sa se cazeze la un camin de batrani, se pot bucura de foarte multe avantaje.

Cu siguranta acestora le-ar fi placut mai mult sa fie acasa alaturi de persoanele dragi, decat sa fie cazati intr-un camin de batrani, insa in cazul in care nu au alta solutie, decat sa fie singuri acasa si sa se lupte cu singuratatea, mai bine aleg aceasta varianta. Cel putin, astfel vor scapa de singuratate.

0 Shares
You May Also Like