Ce branduri prefera utilizatorii de smartphone-uri?

0 Shares
0
0
0

Cu totii detinem cel putin un smartphone. Acest lucru este firesc in clipa de fata, cand datorita aplicatiilor smartphone, viata noastra devine mult mai simpla si totodata mai placuta.

Amintiti-va putin perioada de dinaintea aparitiei smartphone-urilor, cand aveati rude plecate in strainatate, si nu puteati vorbi decat la telefon, si foarte putin timp pentru ca era costisitor sa sunati in strainatate. Acum, in era smartphone-urilor, puteti comunica cu cei dragi aflati in tari straine, si ii puteti vedea chiar, datorita aplicatiei Messenger.

De-asemenea, amintiti-va cand trebuia sa mergeti intr-un alt oras, la o anumita adresa, cand va era oarecum teama sa porniti la drum pentru a nu va pierde. Acum, folositi Waze sau Google Maps, si ajungeti la destinatie fara probleme, ghidati de aplicatia smartphone.

Exista atat de multe aplicatii utile care pot fi utilizate in prezent, asa ca este firesc ca oamenii sa detina smartphone-uri. Cei care isi doresc un smartphone nou, se orienteaza de obicei spre cei mai renumiti producatori de pe piata, care sunt: Samsung, Apple si Huawei.

Apple este un brand diferit, pentru ca dispozitivele iPhone au sistemul de operare iOS, comparativ cu celelalte branduri care folosesc Android. In plus, dispozitivele iPhone sunt si mai scumpe.

In ceea ce priveste telefoanele Android, utilizatorii de regula aleg intre Samsung si Huawei. Foarte multi utilizatori au renuntat la telefoanele Samsung, si au optat pentru telefoane mobile Huawei, care dispun de specificatii tehnice similare, dar care pot fi cumparate la preturi mul mai atractive.

Printre cele mai importante smartphone-uri Huawei se numara Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 20, Huawei P30, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P Smart. Asadar, cei care isi doresc un model de la Huawei, cu siguranta pot opta pentru diferite telefoane mobile Huawei, care au diferite preturi si diferite specificatii tehnice.

Exista insa si utilizatori care au ramas fideli brandului Nokia, care este o companie din Finlanda. Pana cativa ani in urma, domina piata de telefonie mobila din lume si avea un tip de monopol. Dar lucrurile s-au schimbat acum. Din cauza lipsei de cercetare si dezvoltare si de marketing si tendinte adecvate, marca si-a pierdut pozitia si cota de piata.

Modelele populare de telefon mobil si smartphone Nokia sunt – Nokia 8.1, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 5.1, Nokia 3.1 Plus, Nokia 3310, Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco.

Exista de-asemenea si persoane care opteaza pentru smartphone-uri Lenovo. Lenovo este o companie multinationala de tehnologie cu sediul central in Hong Kong. Compania produce si vinde computere personale, tablete, smartphone-uri, statii de lucru, servere, dispozitive de stocare electronica etc.

Chiar daca nu se bucura de un succes la fel de mare precum in ceea ce priveste fabricarea si vanzarea laptopurilor, Lenovo scoate pe piata unele smartphone-uri interesante.

Modelele populare de telefon mobil si smartphone Lenovo sunt – Lenovo Z2, Lenovo P2, Lenovo K6 Power, Lenovo K5 Note, Lenovo Vibe K5, Lenovo A5, Lenovo Z5, Lenovo Z5 Pro, Lenovo Z5 Pro GT, Lenovo Z5s.

Exista de-asemenea si alti producatori de smartphone-uri precum Sony de exemplu, care scoate pe piata dispozitivele Xperia.

Acestea sunt in special cele mai apreciate branduri de telefoane mobile, spre care isi indreapta atentia utilizatorii.

0 Shares
You May Also Like