Cele mai bune sfaturi pentru a alege patul potrivit

0 Shares
0
0
0

Patul este cel mai important element pe care il puteti avea in dormitor. Acesta are atat rol estetic, cat si rol practic, si cu siguranta este indicat sa faceti cea mai buna alegere atunci cand il alegeti, pentru ca il veti folosi mult timp.

Inainte de a va indrepta atentia spre paturi colectia Premium Divani e Sofa, este important sa cunoasteti cateva detalii foarte importante, care va pot ajuta sa alegeti patul potrivit.

1. Alegeti marimea potrivita

Paturile pot avea diferite dimensiuni, iar dvs. trebuie sa stiti exact care va sunt necesitatile, pentru a alege un pat de marime potrivita. Este de-asemenea important sa tineti cont de faptul ca patul este obiectul de mobilier cel mai important din dormitor, iar ceea ce veti mai avea in dormitor, va fi ales in functie de pat.

2. Alegeti cadrul patului

In ceea ce priveste cadrul patului, cu siguranta optiunile sunt destul de multe. Puteti opta de exemplu pentru un pat cu cadrul metalic, care este rezistent in timp, si care are o calitate buna.

Puteti opta de-asemenea pentru un pat care sa aiba cadrul tapitat. O asemenea solutie se dovedeste a nu fi foarte costisitoare, insa calitatea nu este la fel de mare precum cea a cadrului metalic de pat.

Cadrul de pat din pal poate reprezenta o alta alegere ieftina. Daca doriti un pat ieftin, alegeti unul care are cadrul din pal, dar trebuie sa stiti ca in ceea ce priveste calitatea, un asemenea pat nu va fi pe placul dvs.  dintre toate variantele prezentate pana acum, patul care are cadrul din pal este cel mai ieftin, dar si cel care are cea mai scurta durata de viata, si care se poate deforma sub o oarecare greutate.

Un asemenea pat de-asemenea scartie de multe ori cand va asezati pe el. Ultima solutie dar nu cea din urma, este aceea de a alege un pat care are cadrul din lemn masiv. Aceasta este cea mai indicata solutie in ceea ce priveste rezistenta in timp si rezistenta in greutate.

Paturile din lemn masiv se pot potrivi in orice incapere, fie ea amenajata in stil clasic sau modern. Alegeti un pat care are cadrul din lemn de nuc, fraxin, stejar sau fag, si cu siguanta nu veti avea probleme cu patul.

3. Alegeti salteaua

Dupa ce stabiliti ce tip de cadru de pat vi se potriveste cel mai bine, este important sa stabiliti si ce staltea cumparati. Posibilitatile sunt multe si in ceea ce priveste alegerea saltelei. Puteti alege o saltea din burete de exemplu.

Puteti opta si pentru o saltea cu arcuri, insa alegerea cea mai buna este aceea de a opta pentru o saltea din spuma cu memorie.

4. Stilul patului

Stilul patului il veti alege in functie de stilul de amenajare a locuintei. Daca aveti o locuinta amenajata in stil clasic, trebuie sa alegeti patul in asa fel incat sa se incadreze perfect in decor. Daca in schimb, locuinta este amenajata in stil modern, alegeti un pat specific acestui stil.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like