Ce produse comercializeaza firmele de servicii funerare Sector 1?

0 Shares
0
0
0

Ce produse comercializeaza firmele de servicii funerare Sector 1?Cu totii suntem constienti ca mai devreme sau mai tarziu vom trece in lumea celor drepti, insa din pacate nu stim nici cand se va intampla acest lucru, nici unde se va intampla sa ne pierdem viata, si nu stim nici cum se va intampla acest lucru.

Cert insa este faptul ca de fiecare data cand o persoana isi pierde viata, familia greu incercata va avea nevoie de servicii funerare Sector 1, iar in urmatoarele randuri vom discuta despre acest subiect.

In cazul in care se intampla ca o persoana de exemplu din capitala sa isi piarda viata intr-o alta localitate, sau chiar intr-o alta zona a capitalei, firmele de servicii funerare Sector 1 se pot ocupa de transportul persoanei decedate de la morga, de la spital sau de oriunde se afla aceasta si pana la capela unde va avea loc inmormantarea.

Apoi, un alt serviciu pe care firma de servicii funerare Sector 1 il poate presta, este acela de imbalsamare. Se stie faptul ca persoanele decedate trebuie sa fie imbalsamate si ca fara acest proces nu pot fi tinute in capela, pana in momentul inmormantarii.

Apoi, firma de servicii funerare Sector 1 se va ocupa de-asemenea si de depunerea dosarului pentru ca familia greu incercata sa primeasca ajutorul de deces. Familia se poate ocupa de acest lucru, insa si reprezentantii firmei de servicii funerare se pot ocupa de acest lucru.

Apoi, mentionam faptul ca firmele de servicii funerare Sector 1 comercializeaza si diferite produse care sunt necesare pentru inmormantare. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea care sunt acestea.

SICRIE

Sicriele pe care le comercializeaza aceste firme sunt atat de productie interna cat si din import, si complet echipate cu garnitura textila si manere incluse in pretul sicriului. Sicriele pe care firmele de servicii funerare le comercializeaza sunt de calitate exceptionala, acestea sunt in diferite nuante de culori(in degrade,coniac,cires,alun, negru si alb),pot avea de-asemenea diferite forme (in patru,sase sau opt colturi), sunt de diferite dimensiuni si de diferite tipuri de material cum ar fi din brad, plop, stejar, mahon.

CRUCI

De-asemenea, firmele de servicii funerare comercializeaza cruci care sunt necesare pentru inmormantarea crestinilor ortoxi. Acestea de regula sunt special fabricate din lemn, si la comanda se va scrie cu markerul numele si prenumele persoanei decedate, si eventual data nasterii si data decesului.

COROANE

Coroanele sunt de-asemenea alte produse care se gasesc la firmele de servicii funerare. Acestea le cumpara de obicei membrii familiei, rudele, prietenii sau cunoscutii persoanelor decedate. Acestea sunt specifice inmormantarii si reprezinta aducerea unui ultim omagiu pentru persoana decedata.

PRODUSE DE PATISERIE

Laboratorul de patiserie cu care o firma de servicii funerare are incheiat contract de colaborare, le ofera clientilor firmei de servicii funerare pe langa o varietate de produse proaspete de inalt standard culinar si alte beneficii cum ar fi posibilitatea de a se face comanda la sediul firmei respective sau la sediul firmei de servicii funerare si achitarea contravalorii dupa eveniment.

Familiile greu incercate beneficiaza de transportul produselor comandate la adresa si ora stabilita de client.

CATERING

Se stie faptul ca in tara noastra la inmormantari, celor care participa la eveniment li se ofera de catre familia indurerata cate un pachetel cu mancare. Aceste produse de catering ofera mancare gustoasa, si sunt caracterizate de calitati precum seriozitate, profesionalism, punctualitate. Firmele de servicii funerare colaboreaza cu aceste firme de catering, astfel incat familile greu incercate nu mai trebuie sa caute pe cont propriu cele mai bune servicii de catering.

Asadar, se poate spune practic ca firmele de servicii funerare presteaza servicii necesare pentru inmormantare, dar comercializeaza si diferite produse necesare aceluiasi scop.

Exista foarte multe astfel de firme in capitala, dar si in restul oraselor din tara, astfel ca familiilor greu incercate li se poate parea o misiune dificila aceea de a gasi firma potrivita pentru prestarea serviciilor funerare.

Cei care sunt greu incercati, ideal ar fi sa se informeze de la cunoscutii care au avut deces in familie, si ar fi indicat de-asemenea sa caute recenzii in mediul online, pentru a descoperi o firma de servicii funerare care sa presteze cele mai bune servicii si care sa ofere produse de cea mai buna calitate, la preturi atractive.

0 Shares
You May Also Like