Cum sa castigi bani cu criptomonede?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de criptomonede, exista multe strategii si metode care va pot castiga monede. Nu este surprinzator faptul ca mai multe sub-campuri lucrative au aparut din criptomonede cu adevarat, avand in vedere potentialul sau de crestere, inovatie si profit.

Iata cinci exemple pentru a va face o idee:

  1. Cumpararea si vanzarea

Aceasta se refera la simplul act de cumparare a criptomonedei, in timp ce pretul este scazut, iar apoi il vinde atunci cand pretul creste. Este aceeasi strategie pentru investitii pe piata bursiera.

Cei care au fost inspirati si au cumparat monede precum Bitcoin atunci cand acestea erau recent lansate pe piata, cu siguranta au cautat cele mai bune platforme unde pot vinde criptomonede si bitcoin atunci cand monedele au ajuns sa coste aproape 20.000 de dolari.

Si acum exista persoane care cumpara astfel de monede, sau diferite alte criptomonede, sperand ca valoarea acestora sa creasca din ce in ce mai mult, si apoi sa le poata revinde pentru a obtine un profit cat mai mare.

  1. Cumparati si vineti dividende

Aceasta este o strategie similara cu cumpararea si vanzarea, dar se concentreaza pe detinerea monedelor. Nu vindeti monede, le tineti si le pastrati in circulatie.

Cu siguranta nici aceasta idee nu este una rea, din moment ce detineti in continuare monedele, insa beneficiati de castiguri mai mici sau mai mari, in functie de numarul de monede pe care il detineti. Deci, puteti incerca sa obtineti si in acest fel bani, din criptomonede.

  1. Moneda in curs

O combinatie de cumparare si vanzare si detinere, aceasta strategie implica achizitionarea unei monede, detinerea acesteia si apoi vanzarea acesteia pentru profit ulterior, in timp ce primeste dividende de la detinerea acesteia.

  1. Minerit

Dupa cum probabil va dati seama, exploatarea miniera nu este usoara sau ieftina si necesita o planificare serioasa a investitiilor, in special in achizitionarea de echipamente si in urma instructiunilor.

Dar corelatia dintre investitie si profit este cu siguranta. Exista atat de multe exemple ale celor care au inceput sa se ocupe de minerit, si care au ajuns sa detina mai multe monede bitcoin (si nu numai), pe care pe urma le-au vandut si au obtinut sume mari de bani.

  1. Tranzactionarea de zi

Aceasta metoda este putin mai avansata si presupune cautarea zilnic a modelelor din diagramele de tranzactionare financiara. Deoarece criptomoneda este foarte volatila prin faptul ca pretul se poate schimba drastic intr-o zi, cineva care urmareste constant pretul pe parcursul unei zile poate face un profit foarte mare la investitii cumparand unele monede intr-o ora si vanzandu-le o ora mai tarziu.

Nu va recomandam acest lucru daca sunteti incepatori sau daca nu doriti sa urmariti graficele in fiecare zi. Dar daca aveti experienta in tranzactionare sau cunostinte anterioare in cripto, acest lucru ar putea fi calea cea simpla si usoara de a utiliza criptomoneda pentru beneficiul dumneavoastra!

  1. Microtasks

Daca va intrebati cum sa faceti bani in criptomonede, ar trebui sa luati in considerare microtasks. Acestea sunt servicii mici pe care le faceti cuiva si primiti plata in valuta. Este posibil sa completati un sondaj online, sa testati o aplicatie, sa depanati un site web sau ceva similar.

Exista companii care pentru un singur microtask vor plati, in medie, 0,00001426BTC, sau in jur de 0,90 USD (din iulie 2018), pentru aproximativ 10 minute de munca. Puteti solicita, de asemenea, locuri de munca de freelancing pe site-uri de specialitate ,si puteti solicita plata in criptomoneda. Asigurati-va ca, daca faceti acest lucru, respectati cu toate acestea termenii de serviciu si regulile site-ului.

  1. Lucreaza pentru criptomoneda

Asa cum am mentionat in sectiunea microtasks, multi angajatori sunt dispusi sa plateasca in criptomonede. Daca lucrati online sau aveti un loc de munca care va permite sa faceti acest lucru, aceasta este o modalitate excelenta de a face un venit cu criptomonede.

  1. Platforme de schimburi

Schimburile de criptomonede sunt pur si simplu platforme online care va permit sa creati conturi si sa va autentificati pentru a cumpara, vinde si schimba criptomonede.

Dar, pretul unei monede intr-un schimb ar putea fi diferit de cel al unor alte schimburi, iar preturile tuturor monedelor se schimba tot timpul. Urmarind aceste numere, puteti obtine un profit: puteti cumpara un pret scazut de la un schimb si puteti vinde mai scump pe altul.

  1. Marketing afiliat

Daca detineti un site web sau o afacere, aceasta ar putea fi o modalitate buna de a castiga bani in plus. In termeni simpli, marketingul afiliat este acela in care platiti un comision cand cineva de pe site-ul dvs. face clic pe un link al unei alte companii si achizitioneaza unul dintre produsele sale. Daca compania ofera plati in monede, puteti alege acest lucru in loc sa platiti in numerar.

0 Shares
You May Also Like