Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o sala pentru un anumit eveniment?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o sala pentru un anumit eveniment?In cazul in care urmeaza sa organizati un important eveniment, la care vor fi invitate foarte multe persoane, in mod evident va fi necesar sa gasiti o sala de evenimente in stil american ballroom, sau o intr-un stil care sa se potriveasca evenimentului.

Facem precizarea ca alegerea unei sali pentru organizarea unui eveniment, poate reprezenta o misiune destul de dificila, motiv datorita caruia am creat o lista cu detalii de care va fi indicat sa tineti cont pentru ca intr-un final sa faceti cea mai buna alegere. Iata asadar despre ce este vorba.

  1. Bugetul pe care il aveti la dispozitie

Fara doar si poate, bugetul este unul dintre cele mai importante detalii de care va fi necesar sa tineti cont in momentul in care veti cauta o sala de evenimente. In mod evident nu veti cunoaste preturile fiecarei sali de evenimente, asa ca veti putea contacta cativa manageri de sali de evenimente, pentru a stabili o intalnire cu acestia.

Veti putea afla mai multe informatii despre costuri, in functie de data si ora evenimentului, dar si in functie de numarul de persoane care vor lua parte la eveniment.

  1. Locatia de desfasurare a evenimentului

Un alt detaliu cheie de care trebuie sa tineti cont atunci cand cautati o locatie pentru evenimentul dvs., cu siguranta este locatia. Este foarte important ca sala de evenimente sa fie amplasata intr-un loc usor accesibil, atat pentru cei care sosesc la eveniment cu masina personala, cat si pentru cei care sosesc la eveniment cu un mijloc de transport in comun sau cu taxi.

  1. Data si sezonul in care se desfasoara evenimentul

Probabil va intrebati de ce data si sezonul reprezinta un detaliu de luat in calcul in momentul in care cautati o sala pentru evenimentul dvs. Ei bine, daca de exemplu doriti sa organizati nunta dvs., atunci in mod evident va fi necesar sa rezervati sala cu cel putin un an inainte de marele eveniment.

Exista situatii in care viitorii miri isi rezerva sala de nunta chiar si cu doi ani inainte, pentru a se asigura ca isi pot organiza marele eveniment la data dorita.

Exista si situatii in care cei care isi doresc sa organizeze un anumit eveniment, lasa totul pe ultima suta de metri, pentru a gasi oferte atractive. Aceasta insa nu este o optiune de luat in calcul, pentru ca exista riscul de a nu mai gasi o sala libera.

  1. Capacitatea salii de evenimente

Acesta este un alt aspect foarte important de luat in calcul atunci cand organizati un eveniment. Este foarte important sa tineti cont de numarul de invitati care vor lua parte la eveniment, astfel incat sa puteti alege o sala.

Daca de exemplu la nunta dvs. vor participa in jur de 250-300 de persoane, atunci va puteti indrepta atentia spre Militari Residence Ballroom. Sala Diamond din cadrul Militari Residence Ballroom poate reprezenta cea mai buna solutie in acest caz, dat fiind faptul ca poate gazdui pana la 400 de persoane. In acest caz, chiar daca veti avea cativa invitati in plus, nu va fi o problema in ceea ce priveste spatiul.

Ati visat intotdeaua sa va organizati nunta intr-un american ballroom? Ei bine, Sala New York di cadrul Militari Residence Ballroom poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. Discutam despre o sala in care se pot desfasura evenimente de inalta clasa.

Aceasta sala de evenimente poate gazdui maxim 120 de persoana, si va ofera ring de dans central, statii de desfumare, sonorizare ultramoderna, climatizare proprie, lumini arhitecturale si de ambianta, dar si lobby si acces la parcare.

  1. Stilul locatiei

Ganditi-va la tipul de locatie care s-ar potrivi cel mai bine stilului dvs. de eveniment. Puteti economisi bani alegand un loc care se potriveste temei sau stilului evenimentului dvs. Dupa cum spuneam, daca doriti un salon de genul american ballroom, Sala New York di cadrul Militari Residence Ballroom poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs.

  1. Servicii si facilitati de care puteti beneficia

Localurile ofera diferite niveluri de servicii si facilitati. Cand rezervati evenimentul, asigurati-va ca localul va putea satisface nevoile dvs. specifice. Faceti o lista a acelor nevoi speciale si comparati-o cu lista furnizata de locul respectiv. Acestea pot include: parcare la fata locului, spatiu suplimentar, securitate, sau diferite alte facilitati.

In ceea ce priveste alegerea locatiei, acestea sunt cele mai importante detalii pe care va trebui sa le luati in considerare pentru a face cea mai buna alegere. Dupa ce veti lua in considerare toate aceste detalii si veti alege sala, va trebui sa va asigurati ca alegeti o persoana care va va ajuta la locul de desfasurare in ziua evenimentului. Daca aveti pe cineva sa se ocupe de orice probleme care va apar, va va ajuta evenimentul sa se desfasoare fara probleme.

0 Shares
You May Also Like