Cele mai bune aplicatii pentru cupluri

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii pentru cupluriIn acest articol va vom prezenta cele mai bune aplicatii, astfel incat sa puteti consolida relatia cu partenerul dvs.,sa le incercati pe toate si sa le descarcati pe cele care va pot ajuta cel mai mult.

  1. Enter RAFT

Cand a fost ultima noapte in care ai avut o intalnire? Planificarea in doua momente diferite poate fi super enervanta, ca sa nu mai vorbim de adaugarea copiilor…

Enter Raft: este o aplicatie de calendar care sincronizeaza programele cu partenerul dvs.,precum si cu prietenii vostri, daca doriti, si faciliteaza vizualizarea planurilor tuturor in calendare codificate color.

  1. KINDU

O aplicatie va poate ajuta viata sexuala? Merita incercat. Kindu ofera peste 1.000 de idei senzuale si romantice pentru cupluri.

Partenerul  tau poate spune daca ii place o idee, daca este deschis la ea sau daca nu va incerca, nici macar de ziua ta…. Chiar daca cuplurile nu ajung sa accepte niciuna dintre provocari (si “atentie, nimic nu este tabu”, potrivit aplicatiei), nu poate sa nu stimuleze o comunicare mai deschisa despre dorinte.

  1. LOVE NUDGE

In societatea de astazi, cuplurile se bazeaza pe compatibilitate si obiceiuri sanatoase, de la semne astrologice la tipul Myers-Briggs si totul intre ele.

Love Nudge, aplicatia oficiala a celor 5 limbaje ale iubirii, pune conceptul de limbaje ale iubirii sa functioneze pentru a crea obiceiuri sanatoase intr-o relatie.

Prin schimbul de idei jucause stabilirea obiectivelor, precum si activitati de urmarire, Love Nudge ajuta cuplurile sa invete sa indeplineasca nevoile celuilalt pentru a mentine o relatie de sustinere. In loc sa-ti certi partenerul sa-ti acorde atentie sau afectiune, lasa-l pe Love Nudge sa faca asta  pentru tine.

  1. PATHSHARE

Aplicatia utilizeaza GPS-ul unui telefon pentru a partaja locatia sa in timp real cu una sau mai multe persoane si include o harta, astfel incat sa puteti identifica locatia exacta a acestora si ora programata de sosire.

Din motive de confidentialitate, Pathshare va permite, de asemenea, sa setati durata sesiunii, astfel incat sa puteti impiedica pe toata lumea sa va vada locatia.

  1. HONEYDUE

Honeydue este aplicatia de finante personale pentru tine si partenerul tau.

Urmariti soldurile, facturile si cheltuielile bancare impreuna intr-un singur loc. Spune la revedere de la stresul de a urmari hartii murdare si foi de calcul confuze. Honeydue pastreaza totul bine organizat, amintindu-ti chiar si cand este timpul sa-ti platesti facturile.

Cu totul clar si hotarat, tu si partenerul tau puteti petrece mai putin timp certandu-va si mai mult timp…

06 LASTING

Uneori, consilierea oficiala sau terapia nu este necesara pentru a va rezolva problemele de relatie. Durata este un simplu instrument de cuplu care creeaza un program specific pentru nevoile relatiei tale.

Fie ca doriti sa invatati cum sa abordati un conflict sau sa reparati o problema recurenta, Lasting va poate oferi instrumentele potrivite pentru a construi o relatie mai sanatoasa. Cu doar cateva minute pe zi, tu si partenerul tau puteti fi pe drumul spre o viata de fericire unul cu celalalt,ceea ce duce mereu la o viata linistita in cuplu.

Pentru ca telefonul tau sa fie bine protejat, alege o husa potrivita cum ar fi husa Huawei.

0 Shares
You May Also Like