Idei si stiluri pentru decorarea bradului de Craciun

0 Shares
0
0
0

Idei si stiluri pentru decorarea bradului de CraciunUna dintre cele mai speciale perioade ale anului este Craciunul. Pentru iubitorii acestor date exista un moment unic care nu poate fi ratat, decorarea de Craciun si, desigur, timpul pentru asamblarea bradului.

Un eveniment unic in care aproape intreaga familie se aduna pentru a adauga decoratiuni de Craciun la bradul de Craciun. Dar, dupa cum stim ca exista multe stiluri si tendinte atunci cand vine vorba de decorarea bradului de Craciun, am vrut sa va aratam cateva dintre preferatele noastre. Cumpara cele mai frumoase instalatii luminoase de Craciun.

Bradul de Craciun: natural sau artificial?

Este cea mai repetata intrebare cand incepe aceasta perioada a anului. Daca aveti indoieli cu privire pe care dintre ele sa alegeti, va oferim cateva recomandari:

Brazi naturali 

  • EI ajuta la purificarea aerului din casa si, de asemenea, aroma lor este foarte placuta.
  • EI sunt ecologicI si durabili, deoarece cei mai multi provin din productii controlate.
  • Ei pot fi replantate.

Brazi artificiali

  • Exista o mare varietate de brazi disponibili: diferite dimensiuni, modele si culori.
  • Ei nu necesita intretinere.
  • Ei pot fi reutilizate in fiecare an, fara alte costuri suplimentare.
  • Ei sunt usor de strans atunci cand se termina sezonul de Craciun.
  • Acestia sunt mai putin durabili, deoarece sunt fabricati din plastic si derivati.

Ce stil sa alegi pentru bradul de Craciun?

  • La fel cum exista stiluri diferite atunci cand decoram interiorul casei, le putem gasi si atunci cand decoram un brad de Craciun. Acest lucru inseamna ca putem varia de-a lungul anilor cu stilul pe care bradul nostru il va avea acasa. Iata cateva dintre cele mai populare stiluri:

Clasic

Este bradul clasic de Craciun, bazat pe trei culori: rosu, verde si auriu. Aceste trei nuante sunt unele dintre cele mai frecvente atat la decorarea bradului de Craciun, cat si in alte zone ale casei in aceasta perioada a anului. Fara indoiala, o combinatie castigatoare!

Stil ‘britanic’

Daca sunteti un iubitor al stilului britanic,atunci nu puteti rata decorarea bradului de Craciun. Adaugati globuri de Craciun supradimensionate captusite cu tesatura scotiana. Ele vor umple atmosfera de Craciun a casei cu caracter si personalitate. Pentru restul decorarii bradului  putem adauga fulgi de zapada sau stele, instalatii de brazi luminoase  etc.

Stilul glam

In plus fata de culorile clasice de Craciun, cum ar fi rosu sau verde, putem include si alte nuante, cum ar fi rozul sau de ce nu, mov.  Da, aceasta culoare este, de asemenea, una dintre cele alese pentru a imbraca bradul de Craciun. Tonuri precum rozul reflecta armonia si pacea, ceea ce ajuta la mentinerea atmosferei confortabile pe care o cere aceasta perioada a anului. Pentru a obtine un brad cu mai multa stralucire, putem amesteca roz cu tonuri, cum ar fi bronz sau decoratiuni transparente de Craciun.

Traditional -combinat

Acest stil aduce in decorarea bradului culorile esentiale precum rosu sau verde si o nuanta diferita precum…alb, gri sau uneori, chiar negru. StIlul clasic este de departe cel mai folosit in decorarea bradului si marea majoritate a populatiei opteaza pentru a decora in acest mod.

0 Shares
You May Also Like