Cele mai bune lansatoare de Android

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune lansatoare de AndroidNu exista nicio indoiala cu privire la dominanta Android pe piata sistemelor de operare pentru smartphone-uri. Desi exista mai multe motive pentru a explica superioritatea acestuia, o justificare notabila este capacitatea sa de personalizare nelimitata.

Cu un lansator care poate fi instalat pe toate telefoanele cu acest sistem de operare indiferent ca discutam despre telefoane Lg, telefoane Sony sau Samsung; Android-ul dvs. poate emula alte telefoane Android.

Mai mult, unele lansatoare imita alte sisteme de operare, cum ar fi iOS si Windows. Nu ati vrea asta? Ei bine, acest lucru sunt sanse mari sa nu fie posibil cu lansatorul implicit al telefonului. Va recomandam sa incercati sa descarcati un lansator Android tert. Avem cele mai bune sugestii de lansatoare Android pentru toate dispozitivele cu acest sistem de operare, inclusiv telefoane Lg, Sony, etc.

 1. Nova Launcher

Incepem lista cu Nova datorita cat de neted, usor si eficient este lansatorul. De la lansare, Nova s-a comportat incredibil de bine. Este extrem de personalizat si optimizat pentru a va permite sa lucrati rapid si fara probleme. Nova va permite sa importati de la alte lansatoare.

Nova va permite sa controlati culoarea fundalului, etichetele, folderele si alte aplicatii. Exista cel putin o mie de teme si puteti derula in jos pentru a crea mai multe docuri.

De asemenea, Nova va ofera o functie de rezerva / restaurare pentru machete desktop si o functie de pozitionare sub-grila pentru snapping, widget-uri si pictograme.

Pro-uri

 • Lansatorul ruleaza fooarte repede.
 • Foarte personalizat.
 • Vine cu o versiune gratuita.
 1. Action Launcher

Action Launcher va ofera o stare de Android foarte personalizata. Este impachetat cu caracteristici super cool, si vine cu culori vii pentru a merge bine cu personalizarea sa avansata.

Lansatorul face ca ecranul de pornire sa straluceasca, iar acest lucru este excelent pentru experienta dvs. de utilizator.

Action Launcher include o caseta de cautare pentru cautarea aplicatiilor si fisierelor pe dispozitivul dvs. si puteti crea comenzi rapide cu aplicatii. Vine cu o optiune de cumparare in aplicatie pentru deblocarea functiilor suplimentare si eliminarea reclamelor.

Pro-uri

 • Optiune gratuita.
 • Foarte personalizat.
 • Culori bogate.
 1. Apex Launcher

Mult timp, Apex Launcher a fost un lansator de incredere pentru Android. Va ofera un sentiment Android de stoc, dar cu mai multe functii. Este rapid cand restaurati telefonul sau cand efectuati functii de rezerva. Defilarea nu este doar confortabila, ci si rapida cu lansatorul Apex.

Unele caracteristici speciale de top pentru a va bucura cu placere pe Apex Launcher includ animatii de tranzitie, personalizare 3D si gesturi pe ecranul de acasa. Mai mult, lansatorul va permite sa ascundeti si sa blocati aplicatiile pentru confidentialitatea utilizatorului.

Pro-uri

 • Optiune gratuita.
 • Rapiditate.
 • Protectie si securitate.
 1. Smart Launcher 5

Pentru cei care au folosit Smart Launcher inainte, a cincea versiune este varful inovatiei. Vine cu multe caracteristici care reprezinta o actualizare a versiunii anterioare. Lansatorul promite ca dispozitivul Android sa fie mai rapid si mai eficient.

Unele functii de top care vin cu lansatorul sunt notificarile pe ecran, backup-ul tapetului, widget-urile meteo si pictogramele personalizabile. Smart launcher isi schimba automat tema pentru a se potrivi cu widgetul dvs. De asemenea, va permite sa ascundeti bara de navigare pentru a economisi spatiu.

Pro-uri

 • Optiune gratuita.
 • Foarte adaptiv.
 • Teme frumoase.

Acestea sunt dupa cum ati putut vedea, 4 exemple de lansatoare Android care pot fi instalate pe diferite smartphone-uri care au acest sistem de operare. Indiferent ca utilizati telefoane Lg, sau cele mai performante smartphone-uri de la Samsung, puteti instala cu incredere aceste aplicatii lansatoare pentru Android, pe care aveti posibilitatea sa le descarcati in doar cateva momente, din magazinul Google Play.

0 Shares
You May Also Like