Cum alegem modelul de piscina?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem modelul de piscina?Indiferent ce model de piscina ati alege noi va recomandam sa alegeti de fiecare data piscine premium. Dupa ce stabiliti spatiul disponibil si bugetul va trebui sa determinati care este modelul, marimea si forma de piscina care va plac si daca stiti, modul in care va fi utilizata preponderent piscina.

In cazul in care o piscina va fi folosita in general pentru familie si prieteni atunci puteti sa alegeti un tip de piscina care sa nu fie nici foarte adanc pentru a permite accesul copiilor in siguranta dar nici foarte mic pentru a permite si adultilor sa inoate.

Sunt nenumarate modele, dimensiuni, culori si forme. Piscinele care se umfla au cea mai mica durata de viata si acesta este chiar si argumentul pentru pretul mic la care se pot cumpara fata de cele ingropate ori fata de cele supraterane.

Aceste preturi mici dar si montajul, rapid sunt unicele avantaje pe care vi le pot oferi aceste tipuri de piscine.

[adsenseyu1]

Printre avantajele pe care le au piscinele supraterante noi vom enumera pretul mic la cumparare fata de piscinele ingropate, monatrea usoara si rapida care nu solicita ajutorul din partea echipelor de profesionisti si faptul ca atunci cand este necesar putem sa mutam piscina dintr-o zona din alta din curte, o putem reloca si o putem inlocui cu alte modele sau putem efectiv sa o desfintam.

Piscinele supraterane sunt asa cum am spus si mai sus mai ieftine si prezinta o mare usurinta de montare fata de cele ingropate. In plus vor include si o mare categorie de modele si depind de referintele si de bugetul pe care il solicitam.

Piscinele de la suprafata pot sa fie construite din otel galvanizat, din fibra de sicla ori din lemn, acestea pot sa aiba orice forma si in legatura cu aspectul pot sa fie vopsite si in diverse culori si pot sa imite si aspectul lemnului fiind alegerea perfecta pentru a completa decorul din curtile care se amenajeaza in stil rustic.

Aceste piscine pot sa fie de asemenea si customizate si se va folosi un autocolant cu modele diferite.

[adsenseyu1]

De asemenea, si piscinele ingropate prezinta unele avantaje notabile precum o durata foarte lunga de viata, faptul ca pot sa fie construite in orice model, adancime si forma si faptul ca sunt mult mai robuste si stabile.

Piscinele ingropate spre deosebire de toate celelalte categorii au nevoie si de o investitie care uneori poate sa fie mare dar si de un montaj profesionist care se face pe baza de proiect.

Piscinele pot avea si structuri de otel cu invelis din vinil si se pot realiza si din fibra de sticla, de beton sau din polipropilena.

Piscinele de beton sunt complexe si se vor face greu avand nevoie si de o finisare cu rasini apoxidice ori cu mozaic din sticla. Sunt si alte finisaje ce pot sa finisese piscinele.

Va trebui sa mentionam ca sunt trei categorii principale in ceea ce priveste piscinele si anume cele ingropate, cele supraterane si piscinele gonflabile. Pentru a determina care tip este corespunzator va trebui sa aflati totul despre ele.

0 Shares
You May Also Like