Limbajul non verbal si seductia

0 Shares
0
0
0

Limbajul non verbal si seductiaPentru angajari studio videochat avem nevoie de seductie.  In acest articol vrem sa discutam putin despre modul in care ne utilizam zi de zi corpul pentru a atrage si pentru a flirta cu persoanele din jur, ce transmitem cu ajutorul gesturilor si cu atitudinea non verbala in momentul in care suntem atrasi de o anumita persoana si cum anume ne putem da seama cand suntem noi un obiect al dorintelor altor persoane.

Ce ziceti sunteti interesate de acest domeniu?

Limbajul corpului este si el un element esential in jocul seductiei sau al atractiei pentru sexul opus. In momentul in care vorbim de dragoste, de intalniri romantice, limbajul corpului are un rol esential.

Suntem atat de multi oameni care insa se mai mira atunci cand vad ca ceva nu functioneaza in relatiile care abia incep. Se intreaba ce se intampla, se intreaba daca respectiva persoana ii place, sau de ce nu sunt cautati si sunati.

Cunostintele de limbaj non verbal va vor da exact raspunsul la aceste intrebari si va veti ptuea da seama cum stati raportat cu persoana de sex opus in ceea ce priveste atractia. Intrebarea cea mai importanta este cum vom folosi toate aceste cunostinte. Raspunsul insa este simplu.

Va trebui sa determinam cum ne putem folosi de limbajul trupului pentru a fi mult mai atractivi pentru celelalte persoane si cum are un rol atat de mare comunicarea non verbala pentru seductie.

Pe internet puteti sa gasiti nenumarate documente gratuite despre modul in care se foloseste mimica sau se utilzieaza geturile pentru a seduce.

Pentru a intelege toate semnalele non verbale ale seductiei in prezent este util sa ne uitam putin in trecut si sa descoperim de unde vine ideea de comunicare non verbala. Stramosii nostri din presitorie utilizau aceleasi semnale pe care le folosim si noi in prezent.

Mai jos sunt si cateva mesaje principale pe care le putem transmite foarte rapid prin comunicare non verbala spre potentialii parteneri: sunt interesat, sunt disponibil, sunt abordabil, sunt ok.

Antropologii au descoperit in timpul studiilor lor ca oamenii stiu in timp de maxim 2 secunde daca o persoana ii atrage ori nu in ceea ce priveste natura fizica a unei relatii. Sunt cativa indici non verbali de baza pe care oamenii ii considera foarte atractivi. In primul rand este vorba despre disponibilitate.

Atat femeile cat si barbatii considera ca sunt super atractive persoanele care au un limbaj non verbal ce arata disponibilitatea. Acest limbaj este dat e zambet, de bratele incrucisate si de o privire ce porneste de jos in sus si nu invers asa cum se intampla in momentul in care va uitati la telefon sau la pantofi.

Fertilitatea este un alt semnal cautat la o persoana. In ceea ce priveste evolutia noastra ca si oameni suntem presetati pe un anumit limbaj al corpului care transmite tinerete si fertilitate. Din fericire toate acestea pot sa fie subliniate si intarite de limbajul corpului.

Pentru barbati, statul cu spatele drept, cu picioarele putin departate fata de latimea umerilor, dar si tinerea mainilor, sunt semne de feritilitate daca sunt privite de o femeie.

0 Shares
You May Also Like