Cum poti alege perechea potrivita de casti?

0 Shares
0
0
0

Cum poti alege perechea potrivita de casti?Ce cautati in casti si aparate auditive? Desi exista multe modele din care sa alegeti, utilizarea lor planificata ar trebui sa mearga un drum lung spre ingustarea optiunilor.

Calitatea sunetului, desigur, este importanta pentru toata lumea; dar pentru unii, basul mare este o necesitate in cazul in care altii prefera redarea deschisa cu gama completa, care subliniaza precizia generala.

Dupa cum probabil stiti deja, ele vin in trei tipuri principale: in-ear, on-ear si over-ear. Alegerea se reduce in mare masura la preferinta: exista o multime de cutii de conserve pentru a plasa peste urechi lumina si suficient de ingrijite pentru a utiliza pe naveta de dimineata, iar optarea pentru urechi nu inseamna neaparat o scadere a calitatii sunetului.

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care sa ti le intrebi si sa le stii atunci cand iti alegi urmatoarea pereche de casti, sub forma unei dimensiuni reduse.

  • Cum le vei folosi? Cauti casti care sa nu cada atunci cand faci jogging? Sau casti care blocheaza zgomotul intr-un avion aglomerat? Ideea: modul in care intentionati sa purtati castile ar trebui sa influenteze tipul pe care il cumparati. Si exista mai multe tipuri.
  • Ce fel de casti doriti? Castile over-ear se odihnesc peste urechi, in timp ce castile over-ear acopera intreaga ureche.
  • Vrei cu fir sau fara fir? Cu fir = un semnal perfect de putere maxima, intotdeauna, dar ramane legat de dispozitiv (telefon, mp3 player, televizor etc.). Wireless = esti liber sa te misti, chiar si sa dansezi pe melodia ta preferata, dar uneori semnalul nu este de 100%. (Desi majoritatea castilor wireless vin cu un cablu, atunci veti obtine cele mai bune din ambele lumi.)

Vezi mai multe produse aici https://www.all-audio.ro/casti-in-ear-true-wireless-bose-sport-earbuds.

  • Vrei inchis sau deschis? Inchis ca in spate inchis, ceea ce inseamna ca nu exista gauri pentru lumea exterioara (totul este sigilat). Deschis, ca in spate deschis, cu gauri si/sau perforatii pentru lumea exterioara. Inchideti ochii si primul lucru va asigura ca ramaneti in lumea voastra, cu nimic altceva decat muzica. Acesta din urma va permite muzica, creand o experienta de ascultare mai naturala (similara cu un stereo normal).

Alege o marca de incredere. Atunci cand alegi castile, ai grija sa probezi mai multe modele si incearca sa te bazezi intotdeauna pe marci renumite care au satisfacut o multime de clienti.

Pasul 1. Identificati modul in care veti utiliza castile.

  • Iti vei folosi castile in timp ce calatoresti, stai in sala de ascultare sau la birou? Sau poate toate trei? Castile diferite vor fi mai bune pentru diferite situatii, iar restul acestui ghid va va ajuta sa le identificati pe cele mai bune pentru dvs.

Pasul 2: Alegeti tipul potrivit de casti.

  • Cea mai mare decizie dintre toate.
  • Inainte de a ajunge la variatiile wireless, anularea zgomotului, functiile inteligente etc., trebuie sa setati mai intai tipul preferat de casti, asa ca haideti sa o facem. Stilurile de trei variante de baza ale castilor sunt: in-ear, on-ear si over-ear.

 

 

0 Shares
You May Also Like