De ce ne plac atat de mult aplicatiile mobile?

0 Shares
0
0
0

De-ce-ne-plac-atat-de-mult-aplicatiile-mobileCare sunt aplicatiile care au reusit sa faca majoritatea utilizatorilor sa se indragosteasca? Google a format o echipa de cercetatori si economisti comportamentali pentru a analiza mai detaliat aplicatiile mobile. Concluziile lor sunt in acest articol.

Printre lectiile invatate, merita evidentiate valori precum intimitatea pe care utilizatorii o asociaza cu faptul de a putea folosi o aplicatie de pe canapea acasa, fara implementari mari. Cu toate acestea, computerul, am ajuns sa-l relationam prea mult pentru a functiona, ne simtim mai departe de ecran si il folosim de obicei pe un desktop.

In plus, aplicatia are un alt avantaj incredibil: oamenii sunt mai predispusi sa cheltuiasca bani pe o aplicatie. Asa au reusit sa o deduca dintr-un sondaj realizat recent cu Google. Datele au indicat ca cumparatorii care folosesc aplicatia si site-ul unei marci cheltuiesc in medie cu 31% mai mult decat cei care utilizeaza doar site-ul web.

Daca doriti sa continuati sa intrati in concluziile studiului privind aplicatiile, pe langa descoperirea a patru sfaturi practice, astfel incat utilizatorii sa nu va abandoneze pe ale dvs., continuati sa cititi acest articol. Foloseste un acumulator original daca vrei sa fii sigur ca folosesti corect aplicatiile.

De ce aplicatiile mobile au atat de mult succes? Care este succesul lor?

Ele fac deja parte din zilele noastre. Minut cu minut. Apelam la ele pentru a rezolva indoielile, pentru a ne ajuta sa lucram, sa ne organizam, sa ne distram, sa comunicam si chiar sa cunoastem persoana cu care vrem sa ne impartasim viata. Ne referim la aplicatii mobile, care sunt aici pentru a ramane.

Nu exista nici o indoiala cu privire la succesul si recunoasterea aplicatiilor. Acestea sunt folosite mai mult sau mai putin frecvent, populeaza ecranele smartphone-urilor, indiferent daca apartin Generatiei Z sau Y. Chiar si in randul Generatiei X am gasi utilizarea aplicatiilor mobile. Poate ca ne aflam in acel moment in care nu se mai gandeste daca doriti sa utilizati aplicatii sau nu, dar acestea fac parte din rutina noii comunicari si utilizarea lor este inevitabila.

Dar unde se afla triumful tuturor acestor aplicatii mobile?

Desigur, nu avem inca perspectiva temporala de a ne pune sau de a raspunde la aceasta intrebare.

Ne confruntam cu o lume foarte noua, care a crescut exponential in ultimii cinci ani. Fara indoiala, aplicatiile ofera utilizatorului un serviciu foarte util, chiar si in zilele lor de zi cu zi.

Nu am aflat nimic cu asta. Poate ca cheia nu este atat de mult in utilizarea sa, ci in dependenta pe care o genereaza.

Adica, in utilizarea sa atat de continua, chiar si atunci cand nu este necesar. In acest sens, este important sa retineti ca, datorita smartphone-urilor, avem aplicatii mobile in palma in orice moment. Neintentionat, ii intalnesti, chiar si dintr-o pozitie pasiva. Nu intotdeauna utilizatorul vrea sa le foloseasca, uneori, faptul de a le avea prezente cu o simpla privire il face sa se simta atras de ele si sa incerce sa caute o satisfactie la care nu se astepta.

Cu aplicatiile mobile, timpul si spatiul dispar. Nimeni nu trebuie sa astepte sa ajunga acasa, pentru a le folosi.

0 Shares
You May Also Like