Cum poti transmite mesaje prin intermediul tinutei?

0 Shares
0
0
0

Sunt o multime de situatii in care fiecare dintre noi ne-am dori sa le transmitem cate un mesaj celor din jur, insa fie din teama de a nu-i dezamagi, fie pentru ca ne este oarecum rusine sau dintr-o multime de alte motive, nu le spunem in fata ceea ce avem de spus.

Cu siguranta acest lucru nu ne face cinste, insa se pare ca pot sa existe o multime de alte modalitati prin care le putem transmite tuturor celor din jur un mesaj.

De exemplu, ne putem folosi de telefonul mobil, pentru a trimite un mesaj scris, sau pentru a trimite un mesaj prin intermediul Facebook-ului, insa de multe ori acest lucru nu este suficient.

Sunt cazuri in care anumite mesaje pot sa fie transmise prin intermediul unei tinute. De exemplu, in momentul in care o placi pe colega ta de la servici, sau pe vecina de la parter, cu siguranta iti vei dori sa o impresionezi intr-un mod placut.

Daca vei opta pentru o tinuta eleganta tot timpul, indiferent ca te duci la servici, sau ca iesi in oras, sau ca te duci oriunde altundeva, cu siguranta mesajul pe care il vei transmite prin intermediul tinutei, este acela ca esti un barbat sigur pe tine, elegant, si care pui foarte mare pret pe imaginea ta.

In cazul in care esti fanul unei echipe de fotbal de exemplu, sau al unei echipe de baschet, sau al unei echipe oarecare, indiferent de sport, cu siguranta poti sa optezi pentru o sapca personalizata cu numele echipei respective, astfel ca le poti transmite tuturor celor din jur, faptul ca tu esti un mare sustinator al echipei respective.

Daca anotimpul nu iti permite sa iesi afara lejer imbracat, poti sa optezi chiar pentru o caciula personalizata, sau pentru un fular personalizat, si cu siguranta si aceste articole de vestimentatie pot sa fie utile, pentru ca si prin intermediul lor ai posibilitatea de a transmite anumite mesaje.

Ei bine, atunci cand vine insa vorba despre cele mai indragite articole care pot sa fie folosite pentru a sustine o cauza nobila, pentru a promova un eveniment, sau pentru a ne arata dragostea fata de echipa preferata, cu siguranta cu totii vom opta pentru tricouri cu mesaje.

Atunci cand vrei sa promovezi un eveniment, si porti un tricou personalizat, mai mult ca sigur pe tricou vor fi inscriptionate data si ora la care are loc evenimentul, dar si alte detalii importante, care pot sa convinga oamenii sa participe la acel eveniment. De fapt, acesta este si scopul pentru care poti tricoul respectiv, pentru ca transmiti un mesaj.

Cand ai de gand sa sustii echipa preferata, cu siguranta vei alege un tricou cu numele echipei respective, cu emblema echipei, si eventual pe spate cu numele si numarul tricoului preferat, iar astfel toti cei din jur, vor vedea ca tu esti sustinatorul unei echipe anume.

Asadar, daca stai putin sa te gandesti, cu siguranta ai posibilitatea de a transmite o multime de mesaje tuturor celor din jur, intr-un mod indirect, folosindu-te de articolele de vestimentatie pe care alegi sa le porti.

0 Shares
You May Also Like