Cum sa aleg cea mai buna lanterna?

0 Shares
0
0
0

cum-sa-aleg-cea-mai-buna-lanternaAtunc i cand doresti sa cumparati o lanterna led ar trebui sa tineti cont de cateva aspecte legate de cumpararea unei lanterne care chiar se potriveste nevoilor dumneavoastra. Atat autonomia cat si tipul de baterie sunt niste notiuni destul de importante.

Asadar, ar trebui sa stiti ca pe piata exista doua tipuri de lanterne: cele cu baterii de unica folosinta, care sunt destul de vandute, si lanternele cu baterii care pot si reincarcate, purtand numele de acumulatori.

De asemenea, am putea spune ca exista situatii in care ambele tipuri de surse de energie ar putea fi percepute ca fiind ideale. Piata romaneasca ofera spre vanzare lanterne cu baterii deoarece acestea sunt mult mai utile mai ales daca va aflati intr-o zona in care nu aveti posibilitatea de a le reincarca.

Pretul este un alt factor destul de important pentru cumparator. Pretul de cumparare al incarcatorului bateriilor se poate amortiza foarte repede mai ales daca veti utiliza foarte des lanterna pentru vanatoare, pentru mersul pe bicicleta, pentru supraveghere, la vanatoare, pentru cautare sau choar si pentru paza. In momentul in care doriti sa utilizati o lanterna in anumite spatii precum in masina sau in casa, cea mai buna varianta este lanterna cu baterii.

In ghidurile pentru supravietuire se prezinta utilizarea de cele mai multe ori a lanternelor cu baterii, iar in trusa vor exista baterii suplimentare de rezerva. De asemenea, acest tip de lanterna este estrem de util mai ales in momentul in care aveti nevoie de o arie cat mai mare de vizibilitate la o distanta destul de mica. O alta categorie de lanterne poate fi cea cu focalizare intr-un punct.

Toate acestea sunt destul de utile mai ales la ilumnarea unei arii destul de mici la o distanta mare, insa acest tip de lanterna isi pierde destul de repede eficienta. Lumina va fi proiectata uniform, cu o intensitate medie.

De asemenea aceste lanterne sunt destul de unei arii destul de mici la o distanta foarte mare, inas eficienta lor se pierde destul de rapid. Unele lanterne combina diferite metode de iluminare, in general, iar acestea sunt sunt cel mai des cumparate.

Lanterna de care are nevoie orice cumparator este cea care are capacitatea de a raspunde tutuoror nevoilor userului, iar pentru alegerea unui astfel de produs, cel mai indicat ar fi sa cunoasteti atat clasificarea lanternelor cat si anumite caracteristici de baza, precum ar fi: piese, modele, tipuri de lanterne ce au diferite functii, clasificare conform domeniului in care functioneaza si asa mai departe.

Cel mai des clasificare unor astfel de produse se va face si conform scopului pentru care sunt menite, acest lucru fiind cel mai important conform caruia piata isi alege produsele.

Asadar, piata de consum romaneasca ofera o multitudine de produse: lanterne pentru bicicleta, lanterne frontale, lanterde cu uz general, lanterne gadget sau lanterne vanatoresti. Clientul ca achizitona un tip de lanterna in functie de alte carecteristici care stau la baza unei lanterne perfecte.

Printre aceste caracteristici de baza ale lanternelor pentru uz general se afla dimensiunea, dar si greutatea. Asadar, o lanterna ar trebui sa ai aiba o intensitate luminoasa foarte buna.

0 Shares
You May Also Like