De ce sa cumparati iPhone 6S si iPhone 6S Plus?

0 Shares
0
0
0

de-ce-sa-cumparati-iphone-6s-si-iphone-6s-plusDaca doriti sa achizitionati un astfel de model iPhone, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-un magazin destinat vanzarii de telefoane. In absoult orice magazin de acest fel veti gasi cel putin un telefon marca Apple.

In cazul in care deja detineti o astfel de bijuterie si s-a stricat, va recomandam sa mergeti intr-un service unde se fac reparatii iPhone, dacat sa achizitionati un model nou care v-ar fi costat o mica avere.

De asemenea, am ales sa va prezentam amebele produse in acelasi artcol deoarece ele nu exista diferente majore decat ceea ce priveste ecranul. Asadar, daca cele doua prototipuri erau prezentate in doua articole diferite, acestea nu ar mai fi dezvaluit anumite informatii. Acestea fiind spuse va vom prezenta noile produse Apple.

Atunci cand le vedeti pentru prima data o sa va para aproape imposibil de gasit diferente intre design-ul unui iPhone 6S si al unui iPhone 6S Plus.

[adsenseyu1]

Acest lucru va putea fi lamurit in cazul in care ati achizitionat o unitate rose gold sau roz auriu si ati observat ca pe carcasa este scrisa initiala S, care deonata modelul dispozitivului pe care l-ati achizitionat. Exista diferente vizibile.

Atat acel S care se afla pe carcasa cat si culoarea diferita pentru senzorul camerei principale. Trebuie sa va spunem ca acestea sunt singurele deosebiri, iar restul caracteristicilor raman neschimate la exterior.

In ceea ce priveste interiorul, Apple Company a facut iPhone 6S dar si iPhone 6S Plus mai groase cu doar 0.2 mm. Comparativ cu modele anterioare, aceasta crestere a grosimii are la baza implementrea noului modul Taptic Engine pe baza caruia functioneaza noua tehnologie 3D Touch.

Mai mult de atat, trebuie sa va prezentam ca cele doua modele Apple sunt rezistent de doua ori mai mult fata de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Asadar, acestea nu se vor indoi atat de simplu cum o faceau smart device-urile anterioare, iar indoirea prototipului va fi destul de dificila chiar si pentru forta umana.

[adsenseyu1]

Conform celor spuse, Apple Company a pastrat design-ul pentru cele doua modele neschimbat in proportie 98%. S-a facut anumite imbunatatiri majore, insa acestea cizeaza doar materialele din care este creata carcasa telefonului, dar nu si ce este legat de structura interna a unei astfel de carcase.

Fata de celelalte modele, veti simti greutatea mai mare a iPhone 6S si iPhone6S Plus. Primul model este cu 14 grame mai greu fata de prototipul anterior, in timp ce al doilea smart device prezinta o greutate cu 20 de grame mai mare fata de predecesorul sau.

Ecranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt aproape indentice cu cele ale prototipelor anterioare. Din ceea ce ne prezinta compania Apple, amandoua tipurile de ecrane sunt IPS LCD si prezinta o rezolutie Full HD 1334 x 750, dar si 326n ppi pentru primul prototip si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, dar si 401 ppi, pentru cel de-al doilea model.

Apple Company nu a anuntat schimbari majore in ceea ce priveste exranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, chiar daca unele zvonuri au spus ca ele sunt mult mai subtiri.

Pana la un moment dat mi-am dorit foarte mult ca iPhone 6 sa nu arate asa cum il prezinta toate simpularile sau imaginile care un fost inchipuite si scapate inainte de momentul in care prototipul a fost lansat. Nici de aceasta data nu a fost sa fie, mi-am spus.

La ultimele lansari de produs ale companiei Apple, absolut tot ce a aparut in presa sau la TV s-a adeverit cu siguranta. Aveam in minte cela mai urat telefon iPhone atunci cand am urmarit live stremingul.

Unii oameni au fost de aceeasi parere, alti oameni m-au contrazis, asadar am zis sa fac un test si sa vad daca acest telefon merita sau va trebui sa il trimit pe vechiul intr-un service pentru reparatii iPhone.

Multi oameni m-au intrebat ce inseamna pentru mine un iPhone urat deoarece Apple Company nu poate sa creeze ceva urat. De ce am spus ca modelul 6 este un telefon urat?

Am spus asta deoarece dupa o perioada de ani buni in care Apple Company s-a detasat in mod evident de catre concurenta prin intermediul design-ului, a venit, pentru ultimul model cu un compromis. Desi smart device-ul este foarte bine finisat, nu iese in evidenta cu mai nimic in ceea ce priveste capitolul design.

Prototipul nu reprezinta un pas spre evolutie comparativ cu celelalte versiuni, ci reprezinta doar un raspuns la evolutia firmelor concurente.

Cu totii stim deja ca noile Apple device-uri au dimensiuni mai mari comparativ cu modelele anterioare. Chiar daca un iPhone 5 si un iPhone 5S detineau display-uri de 4 inch, iPhone 6 prezinta un display de 4,7 inchi, iar iPhone 6 Plus prezinta unul de doar 5,5 inchi. Comparativ cu cele lansate anterior, noile modele sunt un pic mai grele.

Asadar iPhone 6 si 6 Plus cantaresc 129 grame si 172 grame in comparatie cu iPhone 5S care avea doar 112 grame. Noua gama iPhone este mult mai subtire fata de generatia trecuta. iPhone 6 prezinta o grosime de 6,9 mm, 6 Plus prezinta una de doar 7,1 mm, comparativ cu iPhone 5S care are o grosime de 7,6 mm.

Capacul din partea din spate este un pic mai aspru comparativ cu alte modele, iar oranementele din sticla lipsesc cu desavarsire.

Butonul pentru functia power a fost mutat din partea superioara in partea laterala drapta, iar camera foto-video este iesita din relief pe ambele modele. Ecranul este destul de curbat pe margini, iar acest lucru ofera o senzatie placuta la atingere, mai ales cand faci slide.

iPhone 6 si 6 Plus au un procesor de 1.4 GHz, dual-core Apple A8, dar diferentele ce vizeaza performanta nu sunt chiar mari comparativ cu modelul precedent.

Toate aplicatiile sunt optimizate pentru a functiona pe iOS 8, insa va mai dura o perioada pana cand noile rezolutii, adica 1334 x 720 si 1920 x 1080, vor fi optimizate pentru noul sistem software. Avantajul pe care il prezinta ecranul mare este unul destul de evident, pornind de la marimea fonturilor pana la afisarea pe sase randuri a aplicatiei.

0 Shares
You May Also Like