Cum sa-ti dai seama daca cineva ti-a blocat apelurile prin iPhone

0 Shares
0
0
0

Cum sa-ti dai seama daca cineva ti-a blocat apelurile prin iPhoneSa scapi de cunostinte care te agaseaza, de fosti iubiti sau alte persoane cu care nu mai doresti sa intri in contact, a devenit foarte usor. Cauti reparatii iPhone in Bucuresti? Intra pe ServiceGsm.ro!

Daca vrei ca aceste persoane sa nu te mai poata contacta pe iPhone-ul tau, poti bloca apelurile de la ele direct din smartphone si nu te vor mai putea contacta.

Dar, daca cineva te-a blocat pe tine din greseala sa spunem, poate sotul sau mama sau copilul? Ce poti face in acest caz?

Avem cateva sfaturi pentru tine. Iata cateva moduri prin care poti afla daca cineva ti-a blocat apelurile prin iPhone si un mic truc prin care poti avea sansa sa ii contactezi din nou:

1. Te rog, lasa un mesaj dupa semnalul sonor.
Daca suni intr-una pe cineva si auzi acest mesaj precedat de un ring scurt, probabil ca acea persoana ti-a trecut contactul la “apeluri blocate”.

[adsenseyu1]

Exista o sansa ca persoanele respective sa-si fi pus efectiv telefonul pe “silent”, dar daca vei primi in continuare acelasi mesaj, ceva nu este in regula. Nu te obosi sa lasi nici un mesaj dupa semnalul sonor, deoarece persoanele care te-au blocat, nu-ti pot auzi mesajele.

2. Agresiunea prin text.
Din nefericire, daca trimiti cuiva un mesaj text si numarul tau este blocat, nu vei stii niciodata asta. Mesajele tale pot lua culoarea verde sau albastru atunci cand incerci sa corespondezi cu cineva care te-a blocat, pacalindu-te in acest mod ca s-au trimis fara probleme, dar nu este cazul intotdeauna.

Cei de la Apple au conceput sistemul de operare de pe iPhone intr-un mod foarte inteligent, in asa fel incat persoanele blocate vor crede ca mesajele lor text au ajuns la destinatie, dar receiver-ul (destinatarul) nu le va primi de fapt niciodata.

Nu exista nici o cale de a ocoli acest lucru, asa ca va trebui sa iei in considerare faptul ca cineva probabil te-a blocat, daca trimiti mesaje text intr-una si nu mai primesti nici un raspuns.

[adsenseyu1]

3. Solutia.
Daca ai apelat o persoana sau i-ai trimis mesaje text in ultimele 3 sau 4 luni si nu ai primit inca nici un raspuns, poti testa daca ai fost blocat, folosind urmatoarea metoda:

Desigur, poti incerca sa suni de pe alt telefon mobil (de pe alt numar), daca persoana respectiva iti va raspunde, atunci vei stii cu siguranta ca ai fost blocat. Poti de asemenea sa intri in setarile iPhone-ului tau, trebuie sa apesi pe butonul “phone” urmat de “show me the caller ID”, lucru ce iti va permite sa-ti blochezi propriul numar de telefon, ocolind facilitatea de “screening”.

Asta inseamna ca dupa aceasta operatie, vei putea sa contactezi acea persoana cel putin o data, inainte de a te bloca din nou.

Aceste solutii pot fi valabile si pe alte device-uri mobile, de la alti producatori, nu ramane decat sa le incerci, sa vezi daca functioneaza. Din nefericire, daca o persoana te-a blocat, exista putine sanse sa poti relua contactul cu aceasta.

0 Shares
You May Also Like