De ce sa alegi un apartament nou in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegi un apartament nou in Bucuresti?Atunci cand decidem sa achizitionam o locuinta, pe langa aspectul de ordin financiar, una dintre cele mai mari dileme pe care le avem este daca sa alegem unintre apartament nou sau unul apartament vechi.

Daca hotarati sa achizitionati un apartament  cu 3 sau 4 camere in Bucuresti, trebuie sa tinetim cont in primul rand de suprafata apartamentului, calitatea materialelor de constructie, zona si infrastructura.

Daca va doriti un apartament spatios, atunci locuintele noi vor fi prima optiune deoarece au suprafete mult mai generoase decat cele vechi si sunt mai functionale datorita compartimentarilor moderne.

Un alt factor important care influenteaza alegerea noastrainclina balanta catre apartamentele noi este cel al materialelor de constructieconstructive, si al finisajelor care au o calitate superioara, datorita tehnologiilor moderne de construire  si a dotarilor de calitate superioara cu care apartamentele noi acestea vin la pachet: geam termopan, gresie si fainata de calitate, instalatii sanitare moderne, incalzire prin pardoseala, centrala termica de apartament, sistem de contorizare individuala, ceea ce asigura un randament optim in exploatare, o perioada indelungata cu costuri mai mici comparativ cu al apartamentelelor vechi.

[adsenseyu1]

Avantajul major al apartamentelor noi il reprezinta faptul ca proprietarii vor face doar modificari minore inainte sa se mute,  in plus,  inca din faza de proiectare a apartamentului au posibilitatea de a alege parchetul, faianta, gresia sau pot opta pentru dotari suplimentare.

Un alt aspect de care tinem  cont atunci cand trebuie sa alegem un apartament este siguranta.

Un bloc nou este mult mai sigur decat unul vechi, pentru ca noile standarde europene de siguranta sunt mult mai restrictive.

Argumentul decisiv in alegerea tipului de apartament il constituie infrastructura , care ar putea aduce in avantaj apartamentele vechi deoarece beneficiaza de mijloace de transport in comun  in proximitate, drumuri asfaltate si o mai buna pozitionare, situatie care se schimba insa radical in cazul apartamentelor noi construite in zone rezidentiale, care  acorda o mare atentie infrastructurii, prin prisma accesului facil si al transportului gratuit catre puncte importante din oras, in plus te scapa si de stresul  cauzat de lipsa locurilor de parcare si asigura o securitate sporita prin paza incintei.

Aparent, apartamentele vechi sunt in avantaj la acest capitol pentru ca beneficiaza de mijloace de transport in comun in proximitate, drumuri asfaltate si o mai buna pozitionare fata de centrul orasului, insa lipsa locurilor de parcare, aglomeratia si accesul dificil catre parcuri si zone de agrement in aer liber constituie de fapt o mare problema.

Pe de alta parte, daca alegi o locuinta in ansamblul rezidential Greenfield din Sectorul 1 ai acces facil catre centrul orasului (aproximativ 15 minute de mers cu masina pana la Piata Victoriei), poti iesi rapid din oras catre munte sau mare datorita accesului usor spre Soseaua de Centura si autostrada, iar fiecare apartament are prevazut propriul loc de parcare. In plus, dezvoltatorul pune la dispozitie transport zilnic cu microbuzul pana la Metrou Pipera si Mall Baneasa (tur-retur) pentru cei care nu doresc sa conduca in fiecare zi.

[adsenseyu1]

Mai mult, aici te poti bucura de o multitudine de activitati recreative intr-un cadru natural de vis, caci ansamblul se afla chiar la marginea padurii Baneasa.

Intr-un complex rezidential asa cum este Greenfield, ai asadar toate facilitatile pentru a te bucura de o viata activa si sanatoasa, alaturi de familie si prieteni.

Ansamblul rezidential se afla in Baneasa si este inconjurat de padurile Tunari si Baneasa siImbratisat de padurile Baneasa si Tunari, ansamblul Greenfield ofera conditii optime de locuire, de la calitatea apartamentelor noi de 3 si 4 camere cu dotari moderne, la facilitati complete de recreere si acces facil catre zonele de interes din zona de nord a Bucurestiului.

Intra pe site www.greenfieldresidence.ro , stabileste acum o vizionare si te vei convinge.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like