Cum sa utilizati Hi Lift Cureplex

0 Shares
0
0
0

Cum sa utilizati Hi Lift CureplexFemeile isi doresc de fiecare data sa aiba la dispozitie cele mai bune produse pentru ingrijirea parului, motiv pentru care isi indreapta atentia spre cei mai renumiti producatori de pe piata, care vin mereu cu cele mai bune solutii.

Cureplex este conceput pentru a fi adaugat la amestecurile chimice sau utilizat in combinatie cu orice tratament chimic pentru par, care impiedica deteriorarea parului inainte de a putea incepe repararea parului de la daunele chimice anterioare.

Cureplex protejeaza parul impotriva daunelor chimice fara a schimba capacitatea de inalbire a inalbitorului, abilitatea de a ridica/depozita culoarea, nu modifica dezvoltatorul% si nici o bariera creata in alte servicii chimice salon.

Cureplex este asigurarea voastra prin colorarea parului, inalbirea, evidentierea, indreptarea, perimetrul, balajarea si umbra “.

Sistemul Cureplex incorporeaza un complex revolutionar de ingrediente active derivate natural si o tehnologie inovatoare de livrare, asigurand o penetrare de 100% in cortex.

Formula cu dubla actiune creeaza noi legaturi si le tamponeaza pe cele existente, oferind elasticitate, rezistenta, stare imbunatatita si moale. Parul este invincibil cu orice serviciu chimic, fara teama de repercusiuni negative.

Sistemul de sinergie 3 parti este proiectat pentru a proteja structura parului de alte daune in timpul serviciului chimic, precum si pentru a repara daunele anterioare si pentru a mentine sanatatea parului.

  • Creator de legaturi:Hi Lift Cureplex combinat cu amestecul de servicii chimice, Bond Creator creeaza noi legaturi pentru intarirea si imbunatatirea elasticitatii, tamponarea si repararea legaturilor rupte, protejand in acelasi timp structura interna a parului, stimuland flexibilitatea si manevrabilitatea parului.
  • Fortifier Bond:Hi Lift Cureplex Imbunatateste sigurantele de clatire si asigura legaturile nou formate in cortex in timp ce furnizeaza o hidratare si o hrana adaugata. Transforma si netezeste stratul cuticulei pentru a crea o suprafata uniforma.
  • Sustaining Bond:Hi Lift Cureplex nr.3 Ingrijirea parului la domiciliu a recomandat pastrarea efectelor tratamentului cu Cureplex.

Acest renumit produs poate fi folosit de mai multe ori pe saptamana la domiciliu.

Cureplex este cel mai puternic instrument din salon. Acesta va proteja, consolida si imbunatati elasticitatea. Daca parul este procesat termic sau chimic, Cureplex va proteja.

Cureplex este livrat prin intermediul oricarui serviciu chimic in salon, cum ar fi nuantarea, albirea, depunerea, tonifierea, indepartarea culorilor, perimetrul, indreptarea chimica, etc.

Se poate livra si ca tratament independent pentru parul deteriorat din punct de vedere ecologic, termic sau chimic.

Cureplex nu va interfera cu serviciul chimic intreprins. Nu se ajusteaza timpul de procesare sau timpul de aplicare.

Excelent cu extinderile de par, are rezultate dincolo de asteptarile dumneavoastra. Nu va distrutegi niciodata parul folosind acest produs!

SISTEMUL CUREPLEX

  • Include un complex revolutionar de proprietati naturale, incapsulate in niosomi;
  • Tehnologie inovatoare de livrare care asigura o penetrare de 100% in cortex.

Asadar, dupa cum se poate vedea Cureplex poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru femeile care au parul deteriorat si care isi doresc sa aiba parte de un par natural si frumos.

Din fericire, acest produs se poate gasi la magazinele online, iar femeile pentru care intretinerea parului conteaza foarte mult, isi pot indrepta atentia spre un asemenea magazin, pentru achizitionarea Cureplex.

0 Shares
You May Also Like