Ce este Masca Coloranta Fanola Oro Therapy Color Mask Antigiallo?

0 Shares
0
0
0

Ce este Masca Coloranta Fanola Oro Therapy Color Mask Antigiallo?Este cat se poate de evident faptul ca fiecare femeie pune mare pret pe podoaba sa capilara, motiv pentru care foloseste produse speciale pentru un par superb, iar unul dintre acestea este Masca Coloranta, Fanola, Oro Therapy Color Mask Antigiallo, antigalben 250ml.

In cazul in care intentionati sa utilizati un astfel de produs, in urmatoarele randuri veti descoperi cateva sfaturi, pentru ca rezultatele oferite de catre Masca Coloranta, Fanola, Oro Therapy Color Mask Antigiallo, antigalben 250ml, sa fie cele mult asteptate.

Asadar, pentru cele mai bune rezultate, urmati urmatorii pasi:

 • Spalati-va parul cu sampon. Nu utilizati balsam.
 • Daca parul este poros sau luminat anterior, testati adecvarea nuantei conform instructiunilor de utilizare intr-un loc discret inainte de colorarea intregului par.
 • Scoateti bijuteriile si protejatiimbracamintea. Folositi manusi de protectie. Aplicati uniform amestecul in par si evitati aplicarea culorii pe piele.
 • Lasati produsul sa actioneze intre 3 si 5 minute, sau chiar mai mult, pentru o culoare mai intensa, iar apoi clatiti cu atentie cu apa rece. Utilizati un prosop intunecat pentru a va usca parul. Utilizati un balsam, daca este necesar.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste aplicarea produsului. Cu siguranta trebuie sa cunoasteti si cele mai importante detalii pentru ca produsul sa isi mentina efectele pentru cat mai mult timp, iar in continuare veti descoperi despre ce este vorba.

Un colorant direct contine pigmenti care se ataseaza la suprafata parului, spre deosebire de o culoare permanenta care are pigmenti care penetreaza structura interna a parului. Acesta este motivul pentru care mentinerea la domiciliu a unui rezultat direct al colorantului este atat de importanta.

Asadar, iata ce aveti de facut:

 • Evitati produsele profund curatate.
 • Utilizati sampoane si balsamuri destinate parului colorat sau, daca parul este deteriorat, utilizati sampoane si balsamuri proiectate pentru parul luminat. Utilizati apa rece cand spalati parul.
 • Adaugati o cantitate mica de colorant direct in balsamul dvs. obisnuit din cand in cand cand va spalati parul; acest lucru va ofera parului o cantitate suplimentara de pigment pentru a intari umbra si pentru a face culoarea sa dureze mai mult.
 • Utilizarea balsamurilor va face ca culoarea sa dureze mai mult.
 • Protejati-va parul cu un prosop umed inainte de a merge la o sauna. Protejati-va parul cand inotati in apa cu clor.
 • Utilizati un uscator cu suflare pentru a va usca parul dupa spalare.
 • Utilizati un produs de protectie termica atunci cand utilizati dispozitive de aranjare a parului incalzite, precum ondulatorul sau placa de intins parul.

Ei bine, un alt aspect foarte important este acela ca trebuie sa intelegeti cat mai bine nuanta unui colorant direct. Rezultatul este afectat de intunericul si umbra parului de obicei, dar si de culoarea aleasa. Cel mai indicat ar fi sa  finalizati un proces de eliminare a culorii inainte de prima aplicare directa a colorantului pentru obtinerea celor mai bune rezultate posibile. Consultati-va stilistul de par, daca este necesar.

Iata in continuare cateva detalii care va pot fi de mare ajutor, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 • Spalandu-va parul cu un sampon profund curat, este mai usor pentru pigmentii directi de colorare sa se ataseze pe par.
 • Nu utilizati un balsam inainte de a aplica culoarea.
 • Faceti intotdeauna o mica testare a produsului intr-un loc discret conform instructiunilor de utilizare inainte de a aplica culoarea pe intregul par. In acest fel va puteti asigura 100% de faptu ca rezultatul este ceea ce sperati.
 • Daca exista diferente de nuante in diferite parti ale parului actual, acest lucru va afecta, de asemenea, rezultatul direct al colorantului.
 • Cat dureaza culoarea parului dvs. este un lucru care depinde foarte – foarte mult de calitatea si starea parului dvs., tratamentele chimice anterioare, produsele de ingrijire pe care le utilizati, cat de des va spalati parul si cat de multa vopsea are parul vostru. Culoarea poate sa se estompeze mai repede in cazul in care parul foarte deteriorat sau foarte sanatos. Acest lucru se datoreaza structurii poroase a parului deteriorat si suprafetei alunecoase a parului foarte sanatos, ceea ce face mai dificil ca pigmentul sa se ataseze la par. Pe masura ce umbra se estompeaza in timp, acest proces poate fi mai rapid in zonele cele mai afectate.
0 Shares
You May Also Like