Echipamente necesare pentru o piscina

0 Shares
0
0
0

Echipamente necesare pentru o piscinaDoriti sa aveti propria piscina in curte? In cazul in care raspunsul este da, va trebui ca pe langa constructia piscinei sa mai tineti cont si de achizitionarea unor echipamente piscine, pe care vi le vom prezenta in cele ce urmeaza in acest articol.

Achizitionarea de echipamente pentru piscine poate deveni rapida coplesitoare. Cand aveti de-a face cu antreprenorii de piscina care incearca sa va vanda obiecte straine, puteti uita ca o piscina trebuie sa fie distractiva. Cu toate acestea, poate deveni rapid o sursa de anxietate si dureri de cap. Unii contractori va obliga sa faceti investitii substantiale pentru a acoperi costurile de montare.

Pentru a alege doar echipamentele de care aveti nevoie, mai jos v-am pregatit o lista cu toate aceste echipamente de care are nevoie piscina dvs.

Pompa si dispozitivul de filtrare

Cand instalati o piscina, curatenia este esentiala. Este extrem de important sa obtineti o pompa, precum si un dispozitiv de filtrare. In timp ce puteti avea atat in ??mod independent una de cealalta, cele doua masini functioneaza perfect in tandem. Functionalitatea acestor doua dispozitive, combinate, sporeste eficacitatea acestora.

Pompa functioneaza prin imprastierea apei in orice moment. Acest lucru ajuta in zilele deosebit de calme unde apa pare mai mult ca o foaie de sticla decat un loc pentru inot. Pompa forteaza apa in zone strategice, permitand curatarea apei de catre unitatea de filtrare. Odata ce ati trecut prin acest proces, aveti apa proaspata impingeti inapoi in piscina filtrul de pompa. Exista trei tipuri diferite de filtre la care puteti sa va indreptati atentia:

Filtrele cartus, care se afla in cea mai mare parte in bazinele deasupra solului Ele pot fi relativ usor de intretinut, deoarece cartusul se afla in interiorul pompei de suprafata. Un filtru de cartus ofera deasemenea rezultate bune si necesita o intretinere destul de regulata. Cartusul trebuie deasemenea inlocuit la fiecare trei ani.

Filtrele de nisip sunt adesea preferate pentru ca au nevoie de cea mai mica intretinere. Un filtru de nisip plaseaza nisip special creat intr-un filtru. Apoi, filtrul capteaza particule de murdarie incredibil de mici intre granulele de nisip. In timp ce alte filtre pot necesita schimbari frecvente, filtrul de nisip trebuie inlocuit dupa sapte ani.

Filtrul de pamant diatomee (DE) este considerat cel mai bun pe piata. Toate filtrele se deplaseaza cu murdarie, dar ceea ce determina separarea filtrelor DE este capacitatea de a capta particule pana la 3 microni. Pentru a va oferi o perspectiva, un graunte de nisip are o latime de 100 de microni. In timp ce acest lucru poate parea excelent, un filtru DE necesita, de asemenea, o aplicare regulata a pulberii DE, care este necesara pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Apa ta poate fi limpede, dar sa fie pregatita sa faca o treaba buna.

Plasa pentru frunze

O plasa pentru frunze nu este neaparat necesara. Cu toate acestea, in functie de locul in care locuiti, va puteti face viata mai usoara. Daca locuiti intr-o zona foarte impadurita si doriti sa pastrati piscina fara frunze, atunci o plasa pentru frunze este ideala pentru dvs. Aceasta nu va permite ca frunzele sa cada in piscina, astfel ca vara cand veti dori sa umpleti piscina cu apa, nu va fi nevoie sa va apucati de curatat piscina de frunze.

Este absolut necesar ca o plasa sa fie mai mare decat piscina. Acest lucru ofera mai multa acoperire intregii piscine si ajuta la prevenirea patrunderii resturilor. In cazul in care plasa este mai mica, atunci frunzele cu siguranta vor cadea in piscina, si va vor da mai apoi de lucru.

Iluminarea

Exista putine lucruri atat de relaxante ca inotul. Ce se intampla atunci cand doriti sa inotati pe timpul noptii? Puteti opta acum pentru echipamente de iluminat, pentru a putea inota chiar si pe timpul noptii.  Luminile pot fi instalate de pasarela pentru a aprinde zona bazinului. Acest lucru poate crea o atmosfera spatioasa, salutand vizitatorii si salutandu-i in zona separata. Aceste lumini pot evoca starea de spirit dorita, ajutand la o experienta completa pentru oamenii de la piscina.

De asemenea, puteti instala iluminarea sub apa. Frumusetea apei adanci albastre poate straluci acum 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Deasemenea, poate oferi o stralucire albastra asupra zonei inconjuratoare, creand o experienta unica.

0 Shares
You May Also Like