Cum se alege buchetul de mireasa in functie de zodie?

0 Shares
0
0
0

Cum se alege buchetul de mireasa in functie de zodie?Florile de nunta in mod evident reprezinta a doua cea mai importanta grija a miresei. Prima si cea mai importanta grija a miresei este desigur, alegerea rochiei. Pentru a alege cel mai potrivit buchet de mireasa, trebuie sa stii care sunt semnificatiile florilor care compun buchetul, iar in acest fel atunci cand treci pragul unui atelier floral, in doar cateva minute poti deja sa stii cum va arata acesta.

Pentru a crea un buchet de mireasa, este deosebit de important de fiecare data sa se ia in calcul componenta cromatica, semnificatia florilor si nu in ultimul rand, gusturile miresei. Acestea sunt trei elemente care in nici un caz nu pot fi omise. Parerile altcuiva trec in plan secundar, asa cum trec in plan secundar de-asemenea si orice alte criterii. Practic, mireasa este cea care singura va alege din ce flori se face buchetul de mireasa.

Ce flori se pun in buchetul miresei?

De regula, pentru buchetul miresei se flolosesc fie flori albe, fie flori pastelate, motiv datorita caruia de cele mai multe ori avem ocazia sa vedem buchete de mireasa cu trandafiri, crini sau lalele. Totusi, sunt constienti de fpatul ca este necesar completeze buchetul miresei cu fel si fel de plante ornamentale, care au rolul de a ajuta florile principale din buchet sa aiba un impact estetic mult mai placut si totodata mult mai puternic.

De asemenea, mentionam faptul ca este foarte important ca plantele care fac parte din buchetul miresei sa fie special alese dintre cele mai rezistente, in asa fel incat sa poata suprafietui de dimineata pana seara tarziu, fara a fi nevoie de prea mult timp de stat in apa.

Precizam faptul ca in ultimul timo, in buchetele mireselor se regasresc si plante cu un colorit puternic sau plante suculente, in asa fel incat buchetul miresei sa se potriveasca fie cu culoarea pe care o are costumul mirelui, fie cu paleta cromatica aleasa special pentru salon sau pentru invitatii ori marturii.

Se alege buchetul miresei in functie de zodie?

In mod evident, zodia miresei poate fi considerat un criteriu important i nfunctie de care se aleg florile din buchet, insa nu de fiecare data florile si gusturile astrelor coincid cu cele ale mireselor.

Totusi, de curiozitate sau de dragul amuzamentului, vom prezenta ceea ce cred astrele ca se potriveste pentru fiecare femeie

Buchetul miresei Berbec conform astrelor ar contine: Lalele, simbol al energiei si al indraznelii;

Buchetul miresei Taur conform astrelor ar contine: Crini, flori cu un simbolism foarte bogat, cu o componenta dramatica – de cele mai multe ori sunt asociati romantismului si senzualitatii.

Buchetul miresei Gemeni conform astrelor ar contine: Trandafiri, al caror simbolism difera foarte mult in functie de culoare acestora, iar trandafirii pot fi asociati prieteniei, amuzamentului, elegantei sau pasiunii.

Buchetul miresei Rac conform astrelor ar contine: Delphinium, simbol al sensibilitatii si romantismului specifice Racului.

Buchetul miresei Leu ar contine: Floarea-soarelui, simbol al increderii si al fortei interioare, precum si al unui spirit iubitor si prietenos.

Buchetul miresei Fecioara conform astrelor ar contine: Margarete sau Gerbera, flori ce stimuleaza imaginatia Fecioarei si reprezinta spiritul energic si distractiv al acesteia.

Buchetul miresei Balanta ar contine dupa spusele astrelor: Hortensii, simbol al sinceritatii si al armoniei, este o floare reprezentativa pentru Balante.

Buchetul miresei Scorpion ar contine dupa spusele astrelor: Bujori, simbol al pasiunii si senzualitatii, adesea asociati cu sensibilitatea emotionala sau prosperitatea, in functie de colorit.

Buchetul miresei Sagetator ar contine in functie de spusele astrelor: Garoafe – desi in ultima vreme sunt ocolite, garoafele au o semnificatie foarte complexa si frumoasa; pe scurt, garoafele simbolizeaza spirit aventurier, curaj, pasiune si inteligenta, in functie de colorit.

Buchetul miresei Capricorn ar contine in conformitate cu spusele astrelor: Violete Africane, simbol al indulgentei, al credintei si tandretii.

Buchetul miresei Varsator ar contine tinand cont de spusele astrelor: Orhidee, simbol al iubirii, al frumusetii si al puterii. Orhideea roz simbolizeaza afectiunea in starea sa cea mai pura.

Buchetul miresei Pesti ar contine in conformitate cu spusele astrelor: Alstroemeria, simbol al frumusetii interioare si al discretiei.

Asadar, atunci cand vine vorba despre alegerea buchetului de mireasa, dupa cum se poate vedea, zodia miresei poate fi un factor foarte important, care poate influenta alegerea.

0 Shares
You May Also Like