De ce ar trebui sa le oferi celorlalti cadouri experiente?

0 Shares
0
0
0

Pentru anumiti oameni, un pulover sau o sticla de parfum nu sunt nici pe departe potrivite pentru a le fi oferite cadou. Acest tip de oameni sunt activi, aventurieri, dornici mereu de a face ceva, mereu pregatiti pentru a iesi din casa sau de a invata noi abilitati si de a-si descoperi noi hobby-uri.

Pentru acest tip de oameni, atunci cand trebuie sa le oferi cadouri, este recomandat sa alegi ceva care sa-i inspire, sa le foloseasca in viata de zi cu zi, sa le largeasca orizonturile, iar in aceasta categorie se includ numeroasele cadouri experiente.

Exista atat de multe posibilitati de cadouri experiente, incat atunci cand alegi, trebuie sa tii cont de personalitatea si stilul de viata al celui care se va bucura de acel cadou.

Mai jos vor fi enumerate unele dintre cele mai interesante si la indemana idei de cadouri experienta, la care poti apela atunci cand vrei sa ii oferi ceva, celui de langa tine.

Inchirierea unei masini vintage

Asa cum exista posibilitatea de a inchiria case, aveti posibilitatea de a inchiria si masini clasice. Astfel, daca vrei sa ii oferi celui de langa tine o experienta de neuitat, ofera-i posibilitatea de a se destinde la volanul unei masini vechi, decapotabile, iar daca sunt cu adevarat indrazneti, atunci alege o masina cu transmisie manuala.

Un set complet de cocktail

In cazul in care cel caruia trebuie sa ii oferi cadou este un impatimit al cocktail-urilor de calitate, atunci poti alege un set complet cu ajutorul caruia sa isi prepare singur bauturile preferate sau daca vrei mai mult de atat, poti alege chiar sa il inscrii la un curs de acest fel.

Skydiving la Brasov

Pentru cei care isi permit din punct de vedere financiar si care voi sa uimeasca cu adevarat pe cel de langa ei, unul dintre lucrurile care se afla pe lista cu experientele de care sa ai parte macar o data in viata, este un zbor deasupra Pietrei Craiului. Daca va aflati in acea zona in perioada in care trebuie sa faceti un cadou celuilalt, atunci aceasta experienta va ramane cu siguranta intiparita in minte pentru o viata intreaga.

Un tur privat de muzeu

In cazul in care cel caruia trebuie sa ii oferi cadou este un pasionat de istorie, arte plastice sau cultura straveche, atunci un cadou experienta potrivit poate fi considerat un tur al muzeelor sau al muzeului preferat, iar daca este posibil, poti opta pentru un tur privat al acestora.

O noapte intr-un hotel de lux

Poti opta pentru a rezerva o noapte de cazare intr-un hotel luxos dintr-o zona despre care stii ca este pe placul celuilalt. In acest fel, veti avea parte de un scurt sejur luxos, intr-un hotel superb, unde veti fi tratati regeste. In acest fel, veti putea iesi din rutina si, de ce nu, veti petrece o noapte de neuitat.

Un weekend la cort

In cazul in care iti doresti ceva mai extrem, poti lua la pas muntii si padurile, facand drumetii in diverse zone ale parcurilor si rezervatiilor naturale. Acest tip de cadou experienta este ideal pentru aventurieri si, pe deasupra, este o buna modalitate de a petrece timp in aer liber si in natura. De asemenea, noaptea este ideal sa optezi pentru a dormi in cort.

Abonament la sala sau fitness

Atunci cand cel caruia ii daruiesti este o fire activa, sportiva, un cadou experienta potrivit poate fi un abonament la fitness sau la alte sali de antrenament cu antrenor personal, putand opta chiar pentru o sala de box, kickboxing sau karate.

Activitati pentru vacante

De cele mai multe ori, fiecare alege vacanta sau calatoriile in care merge, de aceea nu pare foarte confortabil sa oferi vacante celor din jur. In schimb, poti sa le oferi posibilitatea de a avea parte de anumite activitati in orice parte a lunii ar merge, fie ca este vorba despre excursii cu elicopterul, vacante la spa sau activitati speologice. In acest fel, vei avea garantia ca in acea vacanta, cel caruia ii daruiesti un astfel de cadou se va gandi la tine.

0 Shares
You May Also Like