De ce este bine pentru sanatate sa purtati bijuterii din argint?

0 Shares
0
0
0

De ce este bine pentru sanatate sa purtati bijuterii din argint?Veti fi incantat sa stiti ca exista o multime de beneficii pentru sanatate care vin cu purtarea de bijuterii din argint, motiv pentru care va invitam sa cititi acest articol pana la final, iar apoi, cu siguranta veti accesa https://www.hypnotica.ro/bratari/barbati, pentru a va alege o bratara barbateasca din argint. De-asemenea, femeile isi pot alege de pe site, diferite bijuterii din argint pentru femei, precum cercei, inele, sau alte bijuterii.

Multi dintre noi folosim bijuterii din argint, deoarece este tendinta modei sau o cultura. Cei mai multi dintre noi nu suntem constienti de beneficiile pe care le pot oferi aceste bijuterii. Am adunat informatii semnificative pentru dumneavoastra si speram ca aceste informatii va vor ajuta cu adevarat sa stiti de ce este benefica purtarea bijuteriilor din argint.

Utilizarea istoric a argintului pentru prestatia de sanatate

Cu mult inainte ca oamenii de stiinta occidentali sa descopere beneficiile pentru sanatate ale argintului ca germicid si antibiotic, utilizarea argintului ca agent anti-bacterian poate fi urmarita in epoca greaca si romana.

Folosirea argintului ca vase si ustensile de baut pentru depozitarea apei, a vinului si a mancarii a fost gasita pe vremuri. Se stia ca argintul era un agent puternic pentru uciderea bacteriilor si prevenirea stricarii alimentelor.

Pana la sfarsitul anilor 1800, oamenii de stiinta occidentali au redescoperit ceea ce se stie de mii de ani ca argintul este un puternic luptator de germeni. Apoi s-au dezvoltat argintul medicinal compus si argintul a devenit frecvent utilizat ca medicament.

Pana in 1940, pe piata erau aproximativ patru duzine de compusi diferiti de argint, care erau folosite pentru a trata fiecare boala infectioasa cunoscuta. Acestea au fost disponibile sub forma orala, injectabila, publicitara.

Care sunt beneficiile pentru sanatate care vin cu purtarea de bijuterii din argint?

Aici, vom discuta despre beneficiul pentru sanatate al purtarii de bijuterii din argint si stiinta din spatele ei. Daca utilizati laptopuri si alte dispozitive electrice, argintul va poate ajuta sa va protejati de radiatiile electromagnetice care vin de la ele.

Argintul are proprietatea de a interactiona cu conductivitatea naturala a pielii, astfel incat pielea dvs. sa ramana protejata de perturbarile electrice, sa sporeasca circulatia, sa mentina echilibrul de temperatura corporala si sa sporeasca curatenia si imunitatea.

De cateva decenii, argintul a fost folosit in antibiotice si in procesul de sterilizare. Purtarea bijuteriilor din argint este dovedita in combaterea infectiei si prevenirea raului si gripei si a multor tipuri de bacterii si virusi.

Argintul ajuta la extinderea elastica a vaselor de sange. Aceasta afectiune face posibila formarea rapida a oaselor si vindecarea diferitelor parti ale corpului, de la rana la vanatai. Ajuta la cresterea pielii cu straturi noi pe rani.

Proprietatea chimica a argintului face ca argintul sa isi schimbe culoarea atunci cand este expus la toxicitate. Nivelurile diferite de toxicitate vor reactiona transformand argintul in mai multe culori. Aceasta este cea mai naturala si mai usoara metoda de a verifica toxicitatea substantelor si de a ne ajuta sa evitam un material daunator.

Piata foloseste avantajul argintului in mai multe tipuri de produse, pe langa bijuteriile din argint. Astazi, puteti purta masti de somn captusite cu argint pentru a imbunatati somnul. In timp ce tastati pe laptopuri, puteti purta si manusi captusite cu argint pentru a preveni transmiterea semnalelor electronice in corp.

Argintul impiedica radiatiile electromagnetice sa intre in corp

Argintul joaca, de asemenea, un rol vital pentru a ne impiedica de radiatiile electromagnetice care sunt foarte nocive pentru organism. Argintul are in componenta ioni incarcati pozitiv, iar acesti ioni vor crea un camp conductor care va actiona ca un scut si va impiedica radiatia electromagnetica sa intre in corp si astfel corpul va ramane in siguranta.

Acest camp este de asemenea, foarte benefic in marinarea fluxului electric natural al corpului nostru. Prin acest camp, reglarea generala a caldurii si circulatia corpului vor ramane, de asemenea, mentinute.

Argintul actioneaza ca agent de lupta impotriva bacteriilor

Argintul va lupta impotriva bacteriilor. Aceasta se datoreaza ionilor incarcati pozitiv in argint. In bacterii, sunt prezenti ioni de oxigen incarcati negativ. Argintul va lupta impotriva acestor ioni incarcati negativ si ne va proteja organismul de senzatia de raceala, gripa si multe alte infectii bacteriene. Argintul va dezactiva pozitia bacteriilor in organism si, in final, va ucide bacteriile.

Argintul ajuta la Anxietate

Anumite tipuri de bijuterii pot fi, de asemenea, purtate pentru a ajuta la prevenirea anxietatii si re-centrare.  Cei care sufera de anxietate isi pot roti linistit inelul pentru a ajuta la combaterea simptomelor chiar si atunci cand sunt in public. In plus fata de inelele filate, exista inele cu captuseala subtire, cu margele pe ele pentru rulare. Inelele de puzzle sunt o alta optiune.

Asadar, dupa cum se poate vedea, purtarea bijuteriilor din argint vine cu o serie de beneficii pentru sanatate. Din acest motiv, barbatii ar putea alege cu incredere o bratara din argint de pe https://www.hypnotica.ro/bratari/barbati, in timp ce femeile isi pot alege diferite alte bijuterii.

0 Shares
You May Also Like