De ce este indicat sa iti cumperi un apartament la parter?

0 Shares
0
0
0

De ce este indicat sa iti cumperi un apartament la parter?In cazul in care te-ai decis sa iti cumperi un apartament, este foarte important sa tii cont de unele detalii foarte importante, care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere.

In primul rand, este important sa tii cont de locatia in care este amplasat imobilul in care se afla apartamentul pe care doresti sa il cumperi. Este indicat sa ai aproape de apartament statiile mijloacelor de transport in comun, este important sa ai farmacii, bancomate, supermarketuri, scoli, gradinite si alte cele, cat mai aproape de noua locuinta.

Este important de-asemenea sa alegi o zona linistita, iar din acest motiv este indicat sa iti indrepti atentia spre unele dintre cele mai noi apartamente de lux Domenii.

Apoi, este foarte important sa stii cate camere doresti sa aiba apartamentul, insa acest lucru depinde de numarul persoanelo care vor locui in apartament. Pentru o familie cu doi copii de exemplu, ideal ar fi un apartament care sa aiba trei dormitoare, un living, doua bai, bucatarie si doua balcoane.

Pentru o familie alcatuita din doi membrii, de preferat ar fi un apartament cu doua camere, in timp ce pentru o familie alcatuita din trei membrii, un apartament cu trei camere este perfect.

Apoi, este important sa alegi etajul, sau poti opta pentru un apartament la parter. Un apartament la parter, cu siguranta iti ofera unele beneficii foarte imporante, iar in continuare vei afla despre ce este vorba.

In primul rand, in cazul in care alegi un apartament la parter, nu trebuie sa urci si sa cobori multe scari pentru a ajunge in locuinta, nu trebuie sa astepti liftul, etc. Locuind la parter, ai accesul rapid si usor la spatiul verde din fata apartamentului, iar in cateva secunde dupa ce ai intrat in scara blocului, ajungi la usa apartamentului.

In plus, nu esti dependent de lift, nu iti mai faci griji ca se poate bloca liftul sau ca in cazul unei caderi a retelei de electricitate ramai blocat in lift. Locuind la parter nu trebuie sa urci scarile, iar acesta este un beneficiu semnificativ la orice varsta. Pentru seniori insa, importanta detinerii unui apartament la parter este mult mai mare.

In timpul verii, este mult mai racoare intr-un apartament la parter, dat fiind faptul ca blocurile din jur tin umbra, exista si copaci care tin umbra, cel mai probabil nici nu este necesar nici macar un aparat de aer conditionat.

Locuind la parter, nu exista riscul de a inunda vecinii, iar aceasta este o alta chestiune importanta de luat in calcul, pentru ca nu veti dori ca mai apoi sa le platiti daunele, cum s-ar intampla daca ati alege un apartament la etaj si i-ati inunda.

De-asemenea, este mult mai placut sa locuiesti la parter atunci cand vii de la cumparaturi si ai plasele pline de produse, decat sa urci scarile pana la etajul 3 sau 4.

Dupa cum se poate vedea, achizitionarea unui apartament la parter, ofera o serie importanta de beneficii, care cu siguranta trebuie luate in calcul.

0 Shares
You May Also Like