De ce sunt atat de cautate dresurile

0 Shares
0
0
0

De ce sunt atat de cautate dresurileDe ce ar trebui sa-ti arati picioarele frumoase

Pentru multe femei peste 40 de ani picioarele lor sunt adevarate active. Prin urmare, sfatul general pentru multe femei peste 40 de ani sa arate picioarele pentru un aspect tineresc. Desi acest lucru este usor in vara, poate fi o provocare pentru femeile care racesc cu usurinta. Ciorapii sunt o solutie perfecta, dar cum puteti sa ii purtati si inca sa arate tineresc?

Chiar imi plac coloantii opaci de la https://www.meia.ro/ciorapi-grosi si ii poti obtine in orice culoare in aceste zile. Odata cu tendinta de blocare a culorilor care continua sa devina puternica, va puteti juca intr-adevar cu culoarea ciorapilor si sa va distrati. Daca doriti un aspect mai conservator decat sa mergeti cu culoarea pantofilor sau a fustei. Culorile neutre excelente vor fi negre, gri, maro si marina. Tendintele majore din toamna anului 2019 ar fi burgundi si albastru de cobalt (ambele ar arata fantastic fie cu negru, fie cu alb). Nu purtati opac in nud si asigurati-va ca creati un echilibru frumos cu culorile din costum.

Imi place cum Jessica Quirk din “What I Wore” creeaza un aspect foarte grafic cu culorile hainelor si camasilor negre. Puteti face acest lucru cu diferiti colanti colorati, atata timp cat acestea nu sunt prea see-through. Desi Jessica potriveste pantofii la camasile ei cu aceasta ocazie, acest tip de aspect poate arata la fel de grozav cu pantofi intr-o culoare diferita, care revine in costum.

Daca va place sa folositi modelul sau culoarea, puteti face acest lucru atata timp cat costumele sunt in echilibru cu restul costumelor. Vedeti cum nu se deosebesc ciorapii in imaginea din stanga? Se amesteca bine cu restul tinutei. Catherine de la Not Dressed as Lamb creeaza, de asemenea, un aspect colorat grafic cu acest costum si camasile ei se potrivesc.

Rochiile de dans arata cel mai bine cu negru sau se vor vedea bine cu nud. Simt ca acest lucru, impreuna cu dresurile mate, este singura modalitate de a purta ciorapi nud daca doriti sa creati un aspect modern.

Daca doriti sa faceti mai mult apel sexual, acest lucru este intotdeauna un considerent, dar asigurati-va ca va tineti restul tinutei foarte clasic.

Catherine de la Not Dressed as Lamb foloseste culoare si colanti pentru a crea un aspect complet diferit cu rochii. Ciorapii punctati creeaza un aspect creativ ciudat, in timp ce seturile plasa sunt sic pentru birou.

Modelele de flori si pantalonii imprimati sunt foarte mult in tendinta acum si este posibil sa doriti sa includeti aceasta tendinta cu ciorapii. Cu toate acestea, faceti acest lucru cu grija. Utilizarea colantilor modelatori poate foarte repede sa arate gresit sau trashy sau doar atrage prea mult atentie pe picioare si departe de fata ta. Daca va place sa folositi modelul, as ramane un model subtil intr-o singura culoare. Asigurati-va ca modelul se amesteca cu tinuta si ca poate arata grozav.

0 Shares
You May Also Like