De ce sunt repatriati romanii decedati in Anglia?

0 Shares
0
0
0

La momentul actual, exista cateva milioane de cetateni romani care au plecat si s-au stabilit in diferite tari europene, sperand ca vor putea sa duca un trai mult mai bun decat in Romania.

Foarte multi dintre acestia, si-au ales ca destinatie Regatul Unit al Marii Britanii, iar dintre romanii care locuiesc in Regat, cei mai multi au ales Anglia, chiar daca si in Irlanda de Nord sunt comunitati mari de romani.

Anglia insa reprezinta o destinatie ideala pentru romani. Acestia in mare parte (cei plecati de ani buni din tara), au reusit sa isi gaseasca joburi foarte bine platite si au reusit sa isi creeze situatii materiale foarte bune.

Foarte multi dintre romanii care au plecat in Anglia, duc acum o viata fara griji pe taram britanic, in timp ce altii s-au intors acasa cu bani multi, si au inceput sa investeasca in diferite domenii de activitate.

Dintre cei plecati insa in Anglia, nu toti s-au intors pe propriile picioare, ci au existat si situatii in care romanii decedati in aceasta tara, au fost adusi acasa in sicriu, dupa ce au murit printre straini, iar apoi familiile indoliate au accesat https://www.repatriere-decedati.ro, pentru a lua legatura cu specialistii in vederea repatrierii.

Ei bine, daca va intrebati care sunt motivele datorita carora, familiile romanilor decedati in Anglia au ales sa isi repatrieze decedatii de la o distanta atat de mare, veti descoperi informatii interesante in randurile care urmeaza.

Cat costa inmormantarea medie in Marea Britanie?

In Marea Britanie, costul mediu al unei inmormantari este de 4.417 lire sterline. Costul real al unei inmormantari va depinde de locul de locuit din Marea Britanie, de orice elemente suplimentare pe care alegeti sa le includeti si daca alegeti o injumare sau o cremare pentru persoana iubita.

Daca cineva este ingropat, costul mediu al unei inmormantari este de aproximativ 4.975 GBP, in timp ce o incineratie costa aproximativ 3.858 GBP.

Care sunt taxele de director funerar?

Directorii funerari percep taxe pentru serviciile pe care le ofera in timp ce aranjeaza inmormantarea.

Totodata, acestia sprijina familiile indoliate prin gestionarea aranjamentelor funerare, inclusiv o mare parte din documentele esentiale si aranjamentele practice de colectare si ingrijire a persoanei care a murit.

Aceste servicii pot fi de mare ajutor si va pot scuti de stres intr-un moment atat de dificil din punct de vedere emotional.

Ce costuri funerare sunt accesorii optionale?

Exista alte cateva costuri de luat in considerare atunci cand aranjati inmormantarea pentru o persoana iubita, care nu sunt de obicei incluse intr-o taxa pentru directorii funerari:

  • Pastrarea persoanei dragi intr-o capela de odihna inainte de inmormantare;
  • Pregatirea persoanei dragi pentru inmormantare, inclusiv imbalsamarea si imbracarea sa.
  • Caldura si transportul pentru o procesiune funerara;
  • Personal pentru inmormantare, cum ar fi cantareti sau indrumatori.

Unii directori de inmormantare pot include unele dintre aceste costuri, cum ar fi utilizarea Capelei de odihna, in taxele lor. Directorul de inmormantare va discuta toate aceste optiuni cu familia in mod sensibil si va explica costurile in mod clar.

Care este cel mai ieftin tip de inmormantare?

Multi directori de inmormantare ofera pachete funerare la pret fix, care includ tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare de baza, inclusiv propriile taxe, sub o singura cifra.

Aceste pachete variaza de la cremarea directa, fara o inmormantare, pana la servicii complete, inclusiv un sicriu, camaruta, locatie, celebrant si flori. Un pachet funerar cu pret fix poate avea incluse de asemenea, costul incinerarii sau inmormantarii.

Asadar, dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus, atunci cand un roman moare in Anglia, sau oriunde altundeva pe teritoriul regatului unit, cu siguranta este mult mai indicat ca familia greu incercata sa opteze pentru repatrierea sa, decat sa opteze pentru inmormantarea departe de casa, care dupa cum se poate vedea, are un cost mediu de 4417 GBP.

In plus, nu doar banii sunt importanti. Ganditi-va ca daca o persoana decedata este inmormantata in Londra, in Liverpool sau in orice alt oras din Anglia, familiei ii va fi greu sa ajunga la mormant pentru a-i aprinde de luminatii o lumanare, sau sa ii duca o floare de florii.

Cand insa, are loc serviciul de repatriere al persoanei decedate, iar aceasta este inmormantata in tara, atunci familia greu incercata va putea sa mearga din cand in cand la cimitir pentru a-i aprinde o lumanare sau pentru a-i duce o floare defunctului.

Asadar, este mult mai avantajoasa repatrierea romanilor decedati in Anglia, din toate punctele de vedere in comparatie cu inmormantarea pe taram Britanic. Din acest motiv, familiile greu incercate trebuie sa acceseze https://www.repatriere-decedati.ro, atunci cand se confrunta cu un deces in familie, pentru repatrierea defunctului.

Accesand acest site, familia indoliata poate alege repatrierea pe cale aeriana, sau oate opta pentru repatriere terestra. De tot ceea ce este necesar pentru repatriere, inclusiv de obtinerea documentelor necesare, se va ocupa firma.

0 Shares
You May Also Like