Design si display la modelul iPhone 4S

0 Shares
0
0
0

Design si display la modelul iPhone 4SiPhone 4S are un design identic putem spune, cu predecesorul sau, iPhone 4, dar cu anumite optiuni si hardware noi.

Desi din punct de vedere al design-ului, acest lucru poate constitui un element de drawback, dezamagitor pentru cei care se asteptau la un design cu totul nou (cu un display mai mare, un corp mai slim si interfata game-friendly), totusi acest device a fost foarte bine primit de utilizatori.
La lansare, a fost unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri disponibile pe piata, cu un look stilizat, premium, al sticlei si al spatelui. Daca doresti inlocuire display iPhone 4s, intra cu incredere pe ServiceGsm.ro.

Utilizatorii au fost doar putin dezamagiti sa observe ca dimensiunile display-ului au ramas aceleasi. Acestia nu doreau neaparat un display de 4.5 inchi, dar se asteptau la o marime de macar 4 inchi sau chiar si 3.7, marimi ce ar fi facut web-browsing-ul, vizionarea de filme si gaming-ul, niste experiente mult mai confortabile.

Ramon Llamas, senior research analyst pentru device-uri mobile si trenduri in aceasta tehnologie, a spus ca pastrarea aceleiasi dimensiuni a ecranului, a constituit de fapt un beneficiu pentru consumatori si pentru dezvoltatori si nu un dezavantaj de design:

[adsenseyu1]

“Avem in acelasi timp si toate aplicatiile minunate din App Store, iar cresterea display-ului ar fi produs haos in comunitatea de developeri”, a declarat Llamas. Un display size consistent este unul dintre motivele pentru care App Store are un numar asa de mare de aplicatii.

Cea mai buna camera? Greu de spus.

Apple nu este singura companie de produse tehnologice care iubeste sa-si faca o reclama extrema produselor sale, cu specificatii ce “iti iau ochii” si cu declaratii ca produsele lor sunt primele de pe piata, in ceea ce priveste anumite inovatii sau tehnologii.

Majoritatea companiilor se bazeaza pe astfel de strategii de marketing si se bazeaza in general pe relativa lipsa de cunoastere tehnologica a utilizatorului final, despre ceea ce inseamna de fapt aceste specificatii.

[adsenseyu1]

Acest tip de confuzie se intampla din ce in ce mai des, mai ales daca vorbim despre specificatii ale camerelor foto/video, asa ca am incercat cu ajutorul unor specialisti, sa descifram specificatiile anuntate pentru camera de pe iPhone 4S.

Apple declara ca noul iPhone dispune de o camera cu rezolutia de 8 Megapixeli, construita in jurul unui senzor Cmos de calitate, cu capabilitati excelente la luminozitate scazuta, etc. Senzorii BSI nu sunt un factor foarte des intalnit la camerele cu senzor Cmos, incluzandu-le aici pe cele standalone sau pe cele de pe device-urile mobile.

Apple spune ca iPhone 4S are o constructie cu 5 elemente de lentila, ce ofera o claritate a imaginii (fotografiei obtinute) cu peste 30% mai buna ca la modelul precedent.

Specificatiile suna bine, pe hartie. Iphone 4S, cu a sa apertura de F2.4, se pozitioneaza printre primele device-uri smartphone, in ceea ce priveste marimea aperturii camerei foto. Cuplat cu un senzor sensibil la lumina scazuta, ar trebui sa se comporte foarte bine in conditii de iluminare slaba, cu o viteza a shutter-ului de asemenea imbunatatita.

0 Shares
You May Also Like