Echipamente pe care le poti avea

0 Shares
0
0
0

Echipamente pe care le poti aveaPana acum ceva timp, utilizatorii care aveau nevoie de un echipament pentru acasa, pe care sa il foloseasca in scopuri normale, iar aici vorbim si despre uzul in interes personal, dar si despre uzul in interes profesional; fie isi indreptau atentia spre un laptop, fie alegeau sa isi cumpere un calculator clasic.

In trecut, calculatoarele erau mult mai indragite decat laptopurile, datorita faptului ca aceste echipamente erau mai performante decat laptopurile, iar utilizatorii fie ca aveau nevoie de echipamente pentru gamming, fie isi doreau echipamente pe care sa le foloseasca in scopuri normale, optau pentru calculatoare.

Odata cu trecerea timpului, lucrurile au inceput sa se schimbe din ce in ce mai mult, pentru ca pe piata au inceput sa apara laptopuri din ce in ce mai performante, iar utilizatorii au inceput sa renunte la ideea de a mai cumpara un calculator, ci au ales sa isi cumpere un laptop.

Acest lucru este si normal, tinand cont de faptul ca un laptop poate oferi aceleasi performante precum un calculator, insa are dimensiuni mai mici, si necesita un spatiu mult mai mic de depozitare, iar plus de asta, mai este si portabil.

Se pare insa ca, producatorii de calculatoare au inceput sa constientizeze acest lucru destul de rapid, astfel ca au inceput sa scoata pe piata calculatoare all in one, care reprezinta solutia cea mai buna pentru cei care au nevoie de un calculator, insa nu au suficient spatiu la dispozitie pentru depozitarea unui calculator clasic.

Un echipament all in one, este acel echipament care are integrate toate componentele in monitor, asa ca daca ai de gand sa iti cumperi un sistem all in one, nu trebuie sa faci altceva decat sa conectezi mouse-ul si tastatura, si sa deschizi echipamentul, dupa care il poti utiliza.

Pe langa faptul ca un asemenea calculator necesita un spatiu mic de depozitare, mai are si avantajul faptului ca nu dispune de cabluri precum un calculator clasic, ceea ce cu siguranta pentru tine ca si utilizator, reprezinta un mare avantaj.

Se pot gasi o multime de calculatoare all in one, care au un sistem de prindere, fapt care iti permite sa le amplasezi oriunde in interiorul locuintei, asa ca trebuie doar sa ai un mouse si o tastatura wireless la dispozitie, si vei putea utiliza echipamentul chiar din pat.

Un dezavantaj destul de mare insa pe care il au echipamentele de acest gen, este reprezentat de faptul ca ele sunt destul de costisitoare, insa daca stam sa ne gandim la faptul ca vin cu sistemul de operare preinstalat, atunci pretul se poate justifica.

In cazul in care optezi pentru un model de calculator all in one, second hand sau refurbished, atunci acesta va avea sistemul de operare Windows 7 preinstalat, iar daca vei opta pentru un sistem all in one nou nout, acesta va avea sistemul de operare Windows 10.

Asadar, cu siguranta in cazul in care ai nevoie de un echipament pentru acasa, trebuie doar sa ai un buget bine stabilit, pentru ca vei putea sa gasesti o multime de echipamente care sa iti fie pe plac.

0 Shares
You May Also Like