Calculator virusat? Iata ce poti face

0 Shares
0
0
0

Un laptop implica multe actiuni pentru a-l intretine si a-l mentine la performantele inalte din momentul achizitiei. Laptopurile sunt unele dintre cele mai preferate sisteme de catre consumatori, lucru ce se datoreaza faptului ca sunt portabile, putand beneficia in functie de model de o autonomie ce poate tine toata ziua.

Inca din prima zi de utilizare trebuie sa aveti grija de acesta pentru a nu-l compromite din punct de vedere software si a sigurantei pe internet. Antivirusul este un program care are ca scop principal atat protectia datelor, cat si apararea impotriva virusilor si impiedicarea lor sa patrunda si sa altereze sistemul de operare. In ziua de astazi orice calculator trebuie sa beneficieze de protectie, mai ales ca internetul este o sursa libera de informatii, iar orice site va poate infecta laptopul fara sa realizati.

Din fericire exista multe programe la care puteti apela, iar OnLaptop va este alaturi sa va instaleze si sa va dezinfecteze sistemul in cazul in care nu ati beneficiat de un antivirus licentiat.

Cum poate influenta performantele unui laptop lipsa unui antivirus

·  Rularea greoaie a programelor

Odata ce sistemul este infectat, veti observa o miscare mult mai anevoiasa a sistemului de operare sau a programelor preferate. Virusii au posibilitatea de a va incarca procesorul si memoria RAM, nemaiputand face fata astfel la rularea corespunzatoare a softurilor instalate.

·  Imposibilitatea de a mai functiona sistemul de operare

Virusii va pot altera intregul sistem de operare, facand imposibila utilizarea laptopul decat dupa o formatare a spatiului de stocare si o reinstalare completa. Din nefericire datele vor fi pierdute definitiv fara a mai putea fi recuperate. Din aceasta cauza OnLaptop recomanda tuturor utilizatorilor de laptopuri, PC-uri sau sisteme All in one sa instaleze inca din prima clipa un antivirus performant.

·  Compromiterea anumitor componente

Exista multi virusi pe internet, uni mai usori, altii mai agresivi. In functie de locurile unde va conectati la internet sau paginile pe care le accesati, un virus va poate arde anumite piese precum HDD/ SSD-ul, display-ul sau procesorul.

In cazul in care ati intampinat aceasta problema, OnLaptop poate inlocui display-ul sau alte componente defecte rapid doar in 60 de minute de la primirea device-ului. Pe site-ul lor veti gasi pret dispay laptop QHD 2560×1440 sau orice alt model care sa se potriveasca cu brandul detinut.

Cum puteti beneficia din nou de sistemul dumneavoastra

OnLaptop a lansat de curand un nou serviciu Premium Service, care este destinat tuturor clientilor ce intampina probleme cu sistemul. Acestia ofera multe avantaje pentru a va reabilita device-ul, printre cele mai importante fiind prioritatea in momentul receptiei, putandu-se apuca de diagnosticare si reparare inca din prima clipa, transportul gratuit atat pentru ridicare, cat si pentru returnare, fiind un plus mai ales ca nu veti mai pierde ore in sir in trafic.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii laptop din Romania care de peste 10 ani au reusit sa restaureze peste 10 000 de laptopuri, 90% dintre acestea fiind gata chiar in aceasi zi, permitand in acest fel utilizatorilor sa se bucure in continuare de device la un cost mult mai redus fata de optiunea achizitionarii unuia nou.

0 Shares
You May Also Like