Iti place sportul si cauti accesoriul perfect?

0 Shares
0
0
0

Iti place sportul si cauti accesoriul perfect?Daca iti place sportul si esti hotarat sa ai un ceas sport, exista anumite aspecte de care trebuie sa tii cont, iti spunem tot ce ai nevoie pentru a-l face bine atunci cand alegi cel mai bun ceas sport de pe piata. Vezi aici ceas sport Casio Retro Illuminator W-800H1 cu baterie care tine 10 ani.

Ceasurile sport sunt concepute pentru persoanele care fac sau intentioneaza sa faca sport frecvent si au nevoi specifice, cum ar fi o precizie foarte buna, diferite tipuri de senzori, GPS etc.

Fie ca aveti de gand sa debutati in lumea sportului sau daca sunteti un expert sau un atlet de elita, veti avea nevoie de acest tip de complement conceput si conceput pentru a efectua diferite tipuri de activitati pentru a obtine timpi de alergare mai buni, pentru a masura indicatorii ideali pentru fiecare tip de exercitiu, pentru a stabili obiective pe baza acestor masuratori, chiar te motiveaza si iti imbunatateste performanta.

Cand vorbim despre ceasuri sport nu vrem sa ramanem in cele mai superficiale date, cum ar fi kilocalorii arsi (kcal), pentru aceasta un simplu SmartWatch ne-ar fi de ajuns.. vrem sa mergem mai departe, cu o inregistrare exhaustiva si controlata a fiecarei sesiuni de antrenament.

De ce ar trebui sa tinem cont atunci cand alegem un ceas sport?

Exista mai multe tipuri de ceasuri sport, ar trebui sa luati in considerare si daca sunt ceasuri sport pentru copii, adolescenti sau adulti, cu siguranta nevoile lor nu sunt aceleasi si caracteristicile lor trebuie adaptate.

Tipurile de ceasuri sport vor depinde de tipul de sport pe care il facem, in acest fel vor exista urmatoarele.

Ceasuri sport pentru biciclisti

Aici ciclistul trebuie sa ceara un ceas care masoara ritmul cardiac, pulsoximetrul, monitorul ritmului cardiac care masoara ritmul cardiac (foarte important in altitudine) etc.

Ceasurile sport pentru biciclisti pot include, de asemenea, alte tipuri de accesorii importante, cum ar fi GPS-ul si locatia de trimitere pentru asistenta, chiar si stocarea melodiilor pe acelasi ceas pentru a le auzi in timpul calatoriei.

Ceasuri sport pentru inot

Ceasuri submersibile de inot sau scufundari vor trebui sa fie cumparate pentru unele specificatii sau altele. De exemplu, ceasurile de inot vor fi esentiale pentru a le cere sa masoare orele sau ritmurile, loviturile, stilurile de inot.

Ceasurile de scufundare trebuie sa masoare adancimea si sa reziste la presiune in functie de aceasta, precum si sa mentina vizibilitatea ceasului la orice adancime, inclusiv controlul temperaturii corpului pentru a evita cazurile de hipotermie. Aceste ceasuri de scufundare pot fi atat electronice, cat si automate, care pot controla o adancime cuprinsa intre 70 si 120 de metri.

Exista un boom in acest moment pe sportul de apnee, pentru a efectua acest tip, este vital sa se poata controla calendarul cu un ceas de sport pentru apnee. Aceste ceasuri trebuie sa aiba un cronometru care masoara intervalele, modurile de imersiune, chiar sa aiba un mecanism de decompresie pentru a asigura functionalitatea ceasului in timpul sportului de acest gen.

0 Shares
You May Also Like