Diferentele dintre un scaun clasic si un scaun directorial de gaming?

0 Shares
0
0
0

Diferentele dintre un scaun clasic si un scaun directorial de gaming?Iti place sa joci jocuri pe calculator, insa ti-ai dat seama ca ai nevoie de un scaun mai bun pentru a sta confortabil pentru mai mult timp. Nu stii ce sa alegi: un scaun directorial de gaming sau un scaun de birou clasic? Iata mai jos cateva diferente care te vor ajuta in alegerea ta.

Ergonomia

Designul scaunelor de birou pentru jocuri disponibile, asa cum este si acest scaun directorial cu suport pentru picioare si recliner SIB 818, este conceput pentru a oferi utilizatorului cel mai bun confort posibil si cea mai buna experienta posibila de sezut in timpul orelor lungi de joc sau de lucru in fata computerului.

Pentru a satisface aceasta cerere, versatilitatea si ergonomia acestor scaune de birou specifice sunt esentiale. Este posibil sa reglezi multe setari pe fiecare model si astfel sa adaptezi inaltimea scaunului, inclinarea spatarului, inaltimea si directia cotierelor. Datorita acestor reglaje, scaunul se va adapta la morfologia  ta si la pozitia ta preferata.

Starea confortabila iti va permite sa fii mai concentrat si mai productiv asupra sarcinii curente in fata computerului. Iti vei putea cruta spatele, antebratele si gatul datorita pernelor lombare si cap incluse, de cele mai multe ori, cu scaunele de gaming. Alte sisteme de mecanisme lombare iti permit chiar sa reglezi curbura spatarului dupa bunul plac!

Cu un scaun de gaming adevarat, nu mai depinde de utilizator sa se adapteze la scaunul sau, ci scaunul se adapteaza utilizatorului.

Nu toate scaunele de gaming au aceeasi alegere de setari si aceeasi rezistenta. Prin urmare, acest panou de alegeri, precum si materialele utilizate in fabricatie, determina si justifica preturile asociate diferitelor modele.

Design

Scaunele directoriale de gaming beneficiaza de un design rafinat, iar alegerea materialelor a fost gandita pentru a oferi o calitate si o rezistenta superioara scaunelor de birou clasice, oferind totodata un design modern in spiritul scaunelor pentru masini de curse. Exista mai multe motive pentru aceasta alegere a designului de catre producatori:

Acest sport necesita scaune stabile, ergonomice si reglabile pentru o concentrare mai buna si o performanta mai buna. Acestea sunt aceleasi specificatii care sunt necesare in lumea curselor, iar cerintele soferilor sunt aceleasi ca si pentru jucatorii profesionisti de jocuri video. Prin urmare, producatorilor si designerilor de scaune de gaming le-a venit firesc ideea de a se inspira din acest sport in designul acestor produse.

Alte modele ofera un design mai „clasic” pentru ca un utilizator sa beneficieze de ergonomie si fotolii directoriale de gaming de calitate, pastrand in acelasi timp un design elegant mai potrivit utilizarii acestuia ( scaun de lucru, scaun directorial etc.).

Pretul

Preturile scaunelor de gaming reale variaza in medie intre 150€ si 599€. Acestea sunt evaluate in functie de materialele utilizate in timpul proiectarii (piele, densitatea scaunului, structura si baza) precum si dupa numarul de optiuni disponibile si, in final, in functie de brand.

In concluzie, chiar daca scaunele directoriale de gaming sunt mai scumpe decat scaunele clasice de birou, raportul lor calitate/pret este mai mult decat interesant!

 

0 Shares
You May Also Like