Generalitati despre radiofrecventa

0 Shares
0
0
0

Generalitati despre radiofrecventaIn prezent exista foarte multe femei care nu sunt tocmai multumite de felul in care arata, insa nu au timpul necesar pentru a face ceva in aceasta privinta, asa ca vrand nevrand accepta situatia.

Exista insa si femei care in momentul in care nu sunt multumite de aspectul lor fizic, fac tot ceea ce le sta in putere pentru a avea corpul mult visat.

Ei bine, doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba un corp perfect, pot trece pragul unui salon de infrumusetare care foloseste un aparat radiofrecventa de la UtilariSaloane, pentru a-si modela corpul prin intermediul tratamentului numit radiofrecventa.

Radiofrecventa este in prezent una dintre cele mai importante tehnologii in terapiile beauty, iar undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru tratarea si infrumusetarea corpului.

Mai exact, trebuie precizat ca radiofrecventa produce o temperatura foarte mare in profunzimea tesuturilor, pentru a trata problema din interior.

Tratamentul cu aparatul de radiofrecventa este indicat pentru mai multe categorii de femei, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

In primul rand, femeile care au pielea flasca, iar aici discutam despre femeile care au nascut de curand, femeile care au sanii lasati sau femeile care au pielea flasca in zona genunchilor sau in zona coatelor, pot opta oricand pentru un asemenea tratament.

Apoi, femeile care isi doresc refacerea conturului corporal pot opta oricand pentru un astfel de tratament, daca in prezent corpul lor are un aspect de coaja de portocala.

Radiofrecventa este ideala insa si pentru reintinerirea tenului, dar si pentru atenuarea efectelor specifice inaintarii in varsta (riduri, piele flasca, aspect matifiat).

Odata ce este aplicat aparatul de radiofrecventa, temperatura la suprafata pielii creste pana undeva la maxim 42 de grade, i timp ce in interiorul tesutului tratat, temperatura poate sa ajunga chiar si pana la 65 de grade.

Ei bine, trebuie precizat faptul ca tratamentul are rezultatele la care foarte multe femei doar visau in trecut. Inca de la finalul primei sedinte, femeile pot observa foarte clar cum corpul lor incepe sa fie tonifiat, iar pielea nu mai este la fel de lasata.

In ceea ce priveste radiofrecventa faciala, femeile care opteaza pentru un astfel de tratament, inca de la prima sedinta pot sa observe cum ridurile incep sa se vada mai putin, iar tenul cum devine mai proaspat, mai luminos si mai intinerit.

Despre radiofrecventa mai trebuie mentionat faptul ca aceasta este o terapie prin care productia de colagen endogen din corp este sporita, iar colagenul este extrem de important dat fiind faptul ca el este responsabil de aspectul tonifiat si de pielea perfect intinsa.

Asadar, dupa cum se poate observa, femeile care isi doresc sa isi remodeleze corpul, cu siguranta nu trebuie sa mai stea pe ganduri, ci trebuie sa opteze cat mai rapid pentru radiofrecventa corporala. In acest fel, vor ajunge ca dupa numai cateva sedinte de tratament sa aiba un corp de invidiat.

Mai mult decat atat, un asemenea tratament este placut, nu este daunator pentru sanatate, si nu are nici o reactie adversa.

0 Shares
You May Also Like