Reparatii iPhone 4 – cele mai comune probleme

0 Shares
0
0
0

Reparatii iPhone 4 – cele mai comune problemeAparut in iunie 2010, iPhone4 dispune de un cadru metalic, geam atat in partea din fata, cat si in cea din spate si este primul iPhone care are afisaj de tip retina. De asemenea, acesta este prevazut cu o camera frontala si cu blit. iPhone 4S reprezinta modelul imbunatatit al iPhone-ului 4 din punct de vedere al hardware-ului, iar cel mai mare motiv de imbunatatire il reprezinta Siri, asistentul personal inteligent.

In utilizarea acestui dispozitiv pot aparea la un moment dat probleme care necesita rezolvare. Daca dispozitivul nu mai functioneaza in conditii normale si nu stiti despre ce problema poate fi vorba,  Service iPhone Bucuresti poate realiza o diagnoza a acestuia in urma caruia va oferim toate detaliile necesare in ceea ce priveste modalitatile de reparatie si costurile aferente. Centrul nostru ofera clientilor sai o mare varietate de posibilitati in ceea ce priveste reparatia acestui dispozitiv; problemele care pot aparea si pentru care noi avem rezolvare pot fi legate fie de display, fie de baterie sau care tin de aspecte estetice. Pe acestea trei le vom detalia mai jos pentru a fi siguri ca ati ales cea mai buna solutie in cazul in care intampinati probleme cu unul dintre aceste aspecte.

Cum va dati seama ca display-ul iPhone-ului 4 sau 4S pe care il detineti are nevoie de reparatie? Printre problemele care pot aparea se numara: display-ul ramane intunecat in momentul in care deschideti telefonul, ecranul este complet alb, pe ecran apar pete negre, pe intreaga suprafata a ecranului sau pe portiuni mai mici apar linii multicolore, ecranul tactil nu raspunde comenzilor, sticla este sparta. Care sunt masurile pe care le vom lua noi? Display-ul acestui iPhone este realizat din doua componente: sticla si ecranul. Daca sticla este sparta, este nevoie si de inlocuirea ecranului si invers. Pentru inlouire vom alege un display nou a carui originalitate o garantam, iar acesta va avea aceleasi specificatii pe care il are cel deteriorat.

Inlocuirea bateriei acestui iPhone necesita inlocuire atunci cand aceasta se descarca intr-un timp foarte scurt, dispozitivul incarca foarte lent, telefonul nu se deschide decat atunci cand este conectat la o sursa de alimentare, telefonul nu incarca deloc sau nu se mai deschide, telefonul se inchide fara niciun motiv. Exista o varietate de motive pentru care bateria iPhone-ului nu mai functioneaza in mod corespunzator. In primul rand, poate fi vorba despre o problema de software. Aplicatiile si actualizarile pot, de asemenea, sa duca la consumarea foarte rapida a bateriei. Si anumite probleme de hardware pot duce la nefunctionarea optima a bateriei, precum si expunerea telefonului la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate sau contactul dispozitivului cu substantele lichide. O ultima cauza este uzarea bateriei dupa utilizarea telefonului pentru o perioada indelungata de timp. in vederea inlocuirii acesteia, vom testa ciclurile bateriei pentru a fi siguri ca problema nu vine chiar din baterie; in cazul in care diagnosticul este altul, va vom comunica posibilele cauze si masurile care se impun pentru ca problema sa fie inlaturata.

Printre problemele care pot aparea cu carcasa telefonului se pot numara faptul ca aceasta prezinta fisuri sau deformari ori o piesa din aceasta componenta lipseste. O carcasa sparta poate fi periculoasa mai ales in cazul in care telefonul ia contact cu substantele lichide. Astfel, recomandam inlocuirea imediata a acesteia pe care o puteti obtine in centrul nostru de reparatii.

 

 

0 Shares
You May Also Like