Tot ce trebuie sa stii despre articolele resigilate

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stii despre eletrocasnice resigilateCele mai multe dintre electronicele care sunt resigilate si oferite pe piata cumparatorilor provin de la un amanet electronice. Daca vrei sa iti cumperi electronice de calitate si nu iti ajung banii probabil ca deja te-ai orientat catre pretul produselor resigilate cu speranta ca vei face ceva economii de aici. Iti prezentam ce inseamna de fapt produsele resigilate si cum ar trebui sa le cumperi pentru ca achizitia sa merite efortul.

Cei mai multi oameni si-ar dori dispozitive noi insa adevarul in legatura cu produsele care au fost resigilate ii va face sa isi modifice rapid parerea. Laptopurile, telefoanele mobile dar si celelalte electronice resigilate sunt produsele care au fost scoase din cutie din varii motive cum ar fi fotografierea sau testarea pentru a fi prezentate in magazine. Ulterior aceste produse sunt reambalate si sunt oferite clientilor la un pret mai mic.

De obicei produsele electronice sunt scoase din ambalajul lor si sunt desigilate dintr-o serie de motive si cele mai comune dintre acestea sunt: cu scopul de a fi expuse in showroomuri, pentru a fi facute documentatii in legatura cu ele dar si pentru a fi fotografiate si expuse pe site-urile de vanzare online. Si produsele care au fost folosite pentru teste sunt foarte bune si se vor sigila in mod corespunzator ulterior pentru a fi cumparate de cei interesati sa cumpere ceva mai ieftin dar totusi de calitate. Unele produse sunt considerate resigilate pentru ca nu au fost sigilate corect atunci cand s-a facut transportul sau s-a deteriorat ambalajul in care erau puse le momentul transportului.

Tot in categoria produselor resigilate includem si dispozitivele returnate de catre clientii nemultumiti de anumite aspecte legate de aceste produse. Doar 5 procente din produsele returnate au cu adevarat un defect.

Cumpararea de produse resigilate implica o serie de avantaje dupa cum poti vedea si mai jos.

Printre cele mai importante avantaje date de produsele care au fost resigilate se numara pretul. Spre exemplu telefoanele smart noi sau cele foarte moderne vor costa mai mult de 3000 de lei la magazin si cu timpul pretul pentru modelele resigilate poate ajunge extrem de mic si foarte avantajos pentru cumparatorul final.

Legat de calitate sau de functionalitate, produsele resigilate sunt la pachet cu un beneficiu important prin comparatie cu cele care se vand ca produse sigilate si anume verificarea din partea profesionistilor din domeniu inainte de a fi din nou resigilate. Specialistii iti garanteaza buna functionare pentru dispozitivul respectiv si produsele resigilate reprezinta unele dintre cele mai verificate produse de catre specialisti.

De asemenea, produsele resigilate au si garantie de foarte multe ori. Acest aspect este linistitor pentur cei care se intreaba daca produsele sunt stricate si foarte deteriorate. De asemenea, aceste produse sunt returnate si atunci cand persoana respectiva nu este multumita de achizitia facuta si crede ca plateste un alt obiect decat ce a vazut de fapt.

Este recomandat sa fii atent la politica de returnare. Uneori este posibil sa nu ti se permita sa returnezi produsul deci citeste cu mare atentie inainte de a lua o decizie.

0 Shares
You May Also Like